Content1 | col2

Ledige stillinger

Publisert: 03.04.2012
Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs – de er INSPIRIA! Vi stiller store krav til oss selv, men blir belønnet hver dag gjennom tilbakemeldingene fra våre besøkende! Vi søker medarbeidere som kan kjenne seg igjen i dette, og som ønsker å være med og utvikle INSPIRIA videre med sine kunnskaper, personlighet og engasjement.
Vi er opptatt av å skape et arbeidsmiljø der vi er inspirerende, kunnskapsrike og nytenkende - og der det er rom for en åpen og utviklende kommunikasjon.

Vår visjon er å være en ”aktiv pådriver i samfunnsutviklingen”.

Sammen leverer vi et inspirerende og lærerikt tilbud til skolene, et teknologisk opplevelsesenter for familien og en unik møte- og arrangementsarena for næringsliv og myndigheter. For INSPIRIA er det viktig at alle ansatte lever visjonen og forstår den samfunnsrolle senteret har tatt på seg.

Som ansatt hos INSPIRIA får du muligheten til å bli en del av en kunnskapsbedrift i vekst, og vi tilbyr;
  • En god samarbeidskultur i et tverrfaglig miljø.
  • Arbeid i en kunnskapsbedrift under utvikling.
  • Positive og dyktige kollegaer.
  • Gode personalfordeler.
  • Konkurransedyktige betingelser.
Du kan gjerne sende vår HR-sjef Christine Gaare en åpen søknad: christine.gaare@inspiria.no
bilde

Økonomisjef

23.10.2018
Vi søker økonomisjef i 100% fast stilling. Stillingen rapporterer direkte til administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe. Hørtes det spennende ut? »
bilde

Deltidsstilling

16.11.2018
INSPIRIA science center søker en fleksibel, ansvarsfull person som kan jobbe både som konferansevert på kveldstid i ukedager og cafévert i helger og ferier, deltid. Noe for deg? »