Content1 | col2

Sykleglede på INSPIRIA

Publisert: 24.05.2017
Nordmenn flest tenker nok mest på sykkelen som noe man bruker til rekreasjon, eller kanskje som framkomstmiddel til og fra jobb, om man er miljøbevisst og det ikke er så langt. En sykkel er så mye mer! Kjenn sykkelgleden ved å være ute i frisk luft og bruke kroppen, dette har både hodet og hjertet ditt godt av! Og trenger du å ha med deg handleposer fra innkjøp, barn eller en voksen passasjer, fortvil ikke - da finnes det et godt utvalg på lastesykler på markedet. Både med og uten el-motor. 
bilde

INSPIRIAs AktivitetsPark

14.10.2016
I Aktivitetsparken koser små og store seg morgen til kveld, og det er så herlig å se sykkelgleden til de tøffeste i PumpTrack-banen eller de som tester sykkelbanen med trafikklys og skilt! De aller minste har også sin egen lille bane rundt gravemaskinene og lekeapparatene. Moro for liten og stor »
bilde

Storsatsning på sykleglede og sykkelanlegg!

19.06.2017
INSPIRIA ønsker å spre sykleglede til liten og stor i samarbeid med Bypakke Nedre Glomma, Samferdselsseksjonen i Østfold Fylkeskommune og Sarpsborg kommune. I tillegg er vår nye elsykkelsatsning nå del av Smart City Sarpsborg. Les mer »
bilde

Prøv elsykler på INSPIRIA

23.06.2017
Har du lyst til å prøve elsykkel? Nå har du muligheten på INSPIRIA! Vi har mange varianter (bysykkel, terrengsykkel og lastesykkel) og egen 500 meter lang elsykkelbane med bakke og kurver slik at du får testet sykkel med motor skikkelig. Vi ønsker at du skal føle sykleglede og få vind i håret samt velge et miljøvennlig alternativ til bilen! Hver dag kl 11-16 »
bilde

Norges første elsykkelbane på INSPIRIA

27.09.2017
I 2017 åpnet vi landets første elsykkelbane på INSPIRIA science center i Sarpsborg. Banen er hele 500 meter lang og med både kurver og bakker slik at man kan teste ut hvordan en elsykkel er før et eventuelt kjøp. 500 meter lang bane »
bilde

Praktisk med elektrisk lastesykkel

24.05.2017
En lastesykkel er mer enn transport fra A til B. Her kan du ha med deg rikelig med bagasje, handleposer, barn eller voksne passasjerer. Du kan velge mellom å ha lasteplassen bak eller foran, om du vil ha to eller tre hjul. Og mye mye mer. - mer enn transport fra A til B »
bilde

Kurs og opplæring lastesykkel

24.05.2017
INSPIRIA tilbyr opplæring og kurs for lastesykler i samarbeid med BoxBike. Flere av lastesyklene brukes til persontransport og da er det særdeles viktig å tenke sikkerhet. Teori og praktisk del på sykkelbane »