Content1 | col2

Redesign: INSPIRIAs miljøkonkurranse

Publisert: 18.10.2011
Under Redesign-arrangementet på Sarpsborg torg lørdag 15. oktober hadde INSPIRIA en stand som het "Gjenvinn - vinn", hvor alle kunne delta i en miljøkonkurranse.

Hvem vant?

Vinnerne av konkurransen ble trukket på torget på lørdag, og det ble Oscar, Anne Sofie og Marthe Sofie! Gratulerer! Og tusen takk til alle som deltok i konku

Hva er premien?

Dere har vunnet en inngangsbillett til INSPIRIA science center hver! Send en epost til Nina.Torholen@inspiria.no, eller kom innom resepsjonen vår for å hente din premie.

Hva er Redesign?

Redesignbegrepet har eksistert i lange tider. Tidligere brukte man ord som omsøm om å gjøre endringer på et plagg eller å sy om et plagg til et annet. Da brukte de omsøm fordi de ofte ikke hadde råd til noe annet. De siste årenes fokus på redesign har gjort ordet til et trendord, som brukes i flere sammenhenger. Materialer blir brukt på nytt og får en ny estetisk funksjon (Blogg for nettbasert kunst og håndverk ved Høgskolen i Oslo).

Redesign - prosess uten ende:
Begrepet redesign har den fordel at det inneholder selve ordet design, samtidig som det forteller at designeren bygger videre på tidligere utført arbeid (Kunst og design i skolen).