Content1 | col2

INSPIRIUS forskerskole

Fra tidligere INSPIRIUS forskerskole
Publisert: 21.04.2016
Bli med på INSPIRIUS forskerskole og opplev forskningens spennende verden!
 Tusen takk for at dere har gjort denne uka på INSPIRIUS forskerskole til en kjempeopplevelse for guttene våre. De har sprudlet og boblet over av pur læringsglede hver eneste dag. Når de i tillegg har fått fyke rundt og brenne av litt blårøyk i utstillingen i andre etasje har lykken vært fullkommen.
- Kari, mamma til to gutter (8 og 11)

Når?

Forskerskolen arrangeres i vinter-, sommer- og høstferien.

Hvorfor delta?

INSPIRIUS forskerskole er et tilbud til barn som ønsker å lære noe nytt i ferien sin. Vi samarbeider med Borregaard som ønsker å stimulere barn og unge til økt interesse og kunnskap om matematikk, naturfag og teknologi. Våre formidlere vil være med barna hele dagen og sørge for en dag fylt med spennende aktiviteter.

Hva?

INSPIRIUS forskerskole er vår egen ”ferieskole” for barn. Sammen med våre engasjerte pedagoger vil barna få dager fulle av undring, nysgjerrighet og utforskertrang.

Dagene på senteret er tilrettelagt slik at foreldrene kan levere barna hos oss mellom kl. 08.30-09.00 og hente dem fra kl. 15.00-15.30. Det vil være mulig for barna som deltar å ha med matpakke for å spise frokosten sin her i rolige omgivelser.

Tema:
Temaet for INSPIRIUS i vinterferien er verdensrommet! Barna skal blant annet lage og gjennomføre aktiviteter som bleietesting, romvesenslim, astronauthjelm, planetarmbånd, planetariet og luftraketter.

For hvem?

Barn i alderen 7-10 år (2.-5. trinn).

Pris?

Kr. 1500,- Dette inkluderer lunsj, frukt og grønt, inngang til utstillingene, planetariumsvisning og materiell. Forskerskolen betales i resepsjonen med kort eller kontanter ved ankomst på første forskerskoledag. Melder du på søsken? Vi tilbyr kr. 150 i søskenrabatt (per barn).

Merk: Medlemmer av NITO Østfold og ansatte ved Borregaard får kr. 150,- i rabatt per dag barnet deltar på INSPIRIUS. Kryss av i påmeldingsskjemaet dersom det gjelder deg.

Slik kan dagen på forskerskolen se ut

08.30
- 09.00 
Ankomst
09.00 
- 11.00
Aktivitet: F.eks. Lage romvesen-slim
11.00
- 12.00
Lunsj + fri aktivitet i utstillingene
12.00
- 13.30
Aktivitet
13.30
- 14.00
Frukt og grønt
14.00
- 15.00
Hemmelig aktivitet
15.00
- 15.30
Fri aktivitet og hjemreise

Påmelding

INSPIRIUS i vinterferien er nå fullbooket av ivrige og kunnskapstørste forskerspirer.

Ta kontakt med booking@inspiria.no dersom du har spørsmål eller ønsker å sette deg på venteliste.