Content1 | col2

Sommer på INSPIRIA

Publisert: 23.04.2018
I sommerferien kan du være med på mange spennende aktiviteter; Bungee-trampoline og sykleglede i aktivitetsparken utendørs, science show, planetariumsvisning og utforske utstillingene innendørs. Moro for både liten og stor!

Når?

Sommerferieprogrammet er hver dag (mandag-søndag) fra 23. juni til 19. august, kl. 11.00-16.00.

Hva?

INSPIRIA har et fullspekket program som er fylt av moro med mening i sommer! Du kan utforske våre over 70 interaktive utstillinger som fascinerer både store og små.

PROGRAM
11:00 Lag din egen luftrakett og send den høyt til himmels
12:00 Prøv spinnville Crazy Cart 
13:00 Science Show
14:00 Planetariet - En magisk reise i verdensrommet 
15:00 Astronautsimulator Gyro Xtreme  

Hele dagen:

11-16 Bruk fantasien med PlusPlus
11-16 Mattelek i Hexagonrommet
11-16 Utlån av sykkelutstyr i Aktivitetsparken 
11-16 Test elsykler i elsykkelbanen

Program utendørs:
11-13 Hopp høyt til himmels i Bungee-trampolinen
11-16 Utlån sykkelutstyr (hjelm og sykler i alle størrelser og varianter)
11-16 Test elsykler 

Aktiviteter?

Hopp høyt til himmels i Bungee trampolinen!
Vår populære Bungee trampoline kan du også teste ut i sommerferien kl. 11.00 og 13.00! Her kan store og små (20 til 90 kg) hoppe opp mot 10 meter høyt, helt risikofritt. To tilpassede strikker gjør det mulig å sveve og snurre rundt som om du var på en annen planet.

En reise i verdensrommet
Bli med på en spennende reise i verdensrommet! I vårt fantastiske planetarium utforsker vi stjerner, planeter og fjerne galakser. Sitt ned, len deg tilbake og nyt en behagelig og fascinerende reise fra vårt eget solsystem og helt ut til ytterkanten av det kjente univers. Denne aktiviteten setter virkelig dagens besøk i et større perspektiv.

Elsykkel
Mellom kl. 11.00 og 16.00 kan du også teste ut el-sykler, vi har mange varianter - både lastesykler, bysykler og terrengsykler med motor. Les mer om vår satsning på sykleglede!

Science show med quiz
Nytt show i sommer: «Lufta er for alle» Vi skal blant annet lage elefanttannkrem, ha konkurranser og få brennende hjerter til å sveve i lufta. Showet passer for hele familien.

Astronauttest i Gyro Xtreme
Reiser man i rommet blir man vektløs. Test ut hvor vanskelig det er å gjøre en oppgave samtidig som du snurrer rundt og rundt i gyroen.

Full rulle i aktivitetsparken vår

Vi har åpnet sesongen for utlån av sykkelutstyr, i helger og ferier mellom kl. 11.00 og 16.00, i den flotte aktivitetsparken vår! I parken er det noe for alle; 360 meter lang sykkelbane med lyskryss, bygater, skilt, rundkjøring og ikke minst gangfelt for de myke trafikantene. En egen 100 meter lang sykkelløype for de aller minste med trehjulsykkel og løpesykler. Og for de aller tøffeste har vi en 120 meter lang Pump Track-bane for BMX, skatebord, sparkesykkel og vanlig sykkel.

Har du med egen sykkel/sparkesykkel/skateboard (og selvsagt hjelm) kan du fritt benytte deg av aktivitetsparken både i og utenfor vitensenterets stengetid. Les mer om aktivitetsparken.

Pris?

Inngang til vitensenteret: kr 125,- per person (inkluderer alle aktiviteter på vitensenteret samt utlån av sykkelutstyr og å hoppe på Bungee-trampolinen). Se våre familie- og grupperabatter. Om man ikke betaler seg inn på vitensenteret må man betale kr. 50,- for å hoppe på Bungetrampolinen og kr. 50,- ved lån av sykkelutstyr.