Content1 | col2

Bursdag på INSPIRIA science center!

Publisert: 05.04.2011
På INSPIRIA kan barnet ditt få en fantastisk bursdagsfeiring med vennene sine – samtidig som vi “sniker inn” nyttig kunnskap. Moro med mening! Alle barn i alderen 6-12 år kan feire bursdagen sin hos oss.
Bestilling

Hvordan er en bursdag på vitensenteret?

En bursdag på INSPIRIA er både gøyal og lærerik! En bursdagsvert ønsker dere velkommen til INSPIRIA i resepsjonen. Bursdagen starter med 15 minutters utforsking av utstillingene, deretter en 45 minutters aktivitet, enten slim, lipgloss eller programmering av BlueBots, som gjennomføres av en engasjert bursdagsvert i et eget klasserom! Etter aktiviteten følges barna til vår science cafe hvor bursdagsverten vil servere en forhåndsvalgt meny og foreldrene kan kose seg med en kopp kaffe. Når barna er mette er det frilek blant våre 70 interaktive og morsomme utstillinger. Bursdagen avsluttes i vårt spektakulære planetarium for en magisk reise i verdensrommet der bursdagsbarnet velger hvilken planet de skal reise til. Om de har laget slim eller lipgloss får barna dette selvsagt med seg hjem!

Pris?

Bursdagsfeiring inkluderer inngang, temaaktivitet med vert, planetarievisning, mat, drikke og dessert: Pris kr. 225,- per barn (minimum 10 barn).
Dere må være minst én voksen pr. 10 barn over 8 år, minst 2 voksne pr. 10 barn under 8 år.

Når kan du feire bursdag?

Det er bursdagsfeiring (nesten) hver helg på INSPIRIA. Velg mellom disse tidspunktene:
  • Lørdag kl. 11.00-13.30
  • Lørdag kl. 13.30-16.00
  • Søndag kl. 11.00-13.30
  • Søndag kk. 13.30-16.00

Meny?

Alle får drikke til maten i tillegg til isvann på bordet. Alle barna får også is til dessert.
Felles valg av følgende matretter:

  • Italiensk pizza med ost og skinke (svin). Valgfritt: løk, paprika, sopp.
  • Italiensk pizza med ost og kjøttdeig (okse). Valgfritt: løk, paprika, sopp.
  • To pølser med ovnsstekte potetstrips.
  • Sjokoladekake, kr. 20,- pr. kakestykke (valgfritt). I henhold til serveringsloven er det ikke lov til å ha med medbrakt kake og godteposer.

Praktisk informasjon?

 

Hva synes kundene?

"Dette var en super bursdagsfeiring for denne guttegjengen. Alt gikk knirkefritt og det å lage slim synes ALLE var skikkelig kult. Vi fikk høre fra gutta at dette var beste bursdag ever :) Dette er helt klart noe vi kommer til å anbefale videre."
 - Cato

"Tusen takk! Vi hadde alle en superduper dag!! Jeg må innrømme at jeg har holdt igjen ønsket om inspiria bursdag over ett år, men gav til slutt etter. Motstanden begrunnet med kostnadene. Men det var så absolutt verdt det, sett nå i etterkant. Deilig å slippe å stresse med kake og det hele, men mest av alt; ALLE jentene hadde en super dag. Jenter har en viss tendens til å danne små "klikker" (grupper) og småkjekle, men slikt er det ikke tid til å tenke på en gang under inspiria-opplegget. De fniste og hadde det gøy på lab'n, koste seg med flott mat og hadde knapt ro i kroppen før de slapp løs i arealene til frilek. Takk for en flott dag, og flinke medarbeidere - både på lab og i kantine!"
- Therese

Bestille bursdag?

For å bestille bursdagsfeiring på INSPIRIA kan du kontakte booking@inspiria.no eller fylle ut vårt bestillingsskjema.