Content1 | col2

Barnas julebord

Publisert: 17.02.2016
La barna feire sitt eget julebord! Passer for barnehager, skoleklasser, lag og foreninger som har lyst på en annerledes juleavslutning i år. Eller ta med familien for en hyggelig kveld midt i førjulstiden.

Når?

Mandag 12. og mandag 19. desember 2016.

Julebord for barna med science aktiviteter

Det er vanligvis de voksne som pynter seg og skal på julebord, men vi synes at barna også skal få ta på finstasen og hygge seg i godt lag. Vi dekker opp til grøtfest i vår science cafe og inviterer barn i alderen 5-12 år til Barnas julebord på INSPIRIA!

Morsomme aktiviteter for store og små
Vi ønsker alle velkommen kl. 17.00 med gløgg og pepperkaker! Deretter blir det nissegrøt med saft og god stemning. Etter måltidet står underholdningen for tur og da kan vi by på herlig julestemning i planetariet med en reise til julestjernen i vårt fantastiske univers! I Da Vinci-salen kan du la deg fortrylle av vårt science juleshow, før konkurranseinstinktet tar overhånd i vår morsomme science-rebus med flotte premier. Det blir også mulighet for frilek i de over 70 utstillingene våre. Vi runder av kvelden kl. 20.00.

La de største barna i barnehagen, idrettslag og foreninger, skoleklasser, vennegjengen eller familien komme til vitensenteret for en hyggelig, sosial avslutning på året på barnas premisser!

Pris

Kr. 150,- per person (inkludert mat og drikke)

Påmelding?

Barnas julebord arrangeres på to ulike dager i førjulstiden. Noen liker å feire julebord uten de voksne, mens andre synes det er fint at foreldrene også deltar. Derfor har vi valgt å arrangere begge deler: en av kveldene er bare for barna, og den andre er for hele familien. Hva foretrekker dere?

Bare for barna!
Her kan klassen/idrettslaget/barnehagen/foreningen selvfølgelig ha med seg noen voksne, men foreldre behøver ikke delta på julebordet.

For hele familien
Her kan alle barna gjerne ta med seg noen voksne. Enten det er mor og far, søster, tante eller bestefar og bestemor. Kveldens aktiviteter fenger store og små!