Content1 | col2

FIREworks i romjulen

Publisert: 05.11.2018
Naturvitenskap kan være fest og moro! Få med deg PK´s innendørs science show om fyrverkeri i romjulen, lag blinkende romskip og opplev vår nye kule utstilling; iWall. Reis i verdensrommet i vårt planetarium, utforsk hele 70 interaktive utstillinger og for de aller modigste; test astronautsimulatoren Gyro ­Xtreme.
 Let's rock the sky!

Når?

Lørdag 29. og søndag 30. desember kl. 11-16
Spennende program inkludert PK´s eksplosive science show om fyrverkeri. Salg av fyrverkeri.

Mandag 31. desember kl. 11-14

Logia Science butikk er åpen og har salg av fyrverkeri (resten av vitensenteret er stengt).

Hva?

I romjulen kan du bli med på morsomme og kreative verksteder på vitensenteret, oppleve science show med INSPIRIAs egen edutainer; PK (også kjent fra "Barn ingen adgang" på NRK-Super), utforske utstillinger eller du kan lene deg tilbake i vårt fantastiske planetarium og oppleve en magisk reise i verdensrommet! 

Salg av fyrverkeri - PK selger hans håndplukkede fyrverkeri som du kan rocke himmelen med på nyttårsaften! Alt overskudd går til utvikling av skoleprogram for barn og unge på vitensenteret.

Merk: Oppskytningsshowet som var planlagt på lørdag har vi måttet avlyse da Sarpsborg kommune har innført nye regler for støy. Det vil si at vi ikke kan skyte opp fyrverkeri som er over 90 dB før nyttårsaften (da er dette lov mellom kl. 18.00-02.00). Vi beklager dette sterkt, for det var mange som hadde gledet seg til PKs oppskytningsshow. Men fortvil ikke, PK har snudd seg rundt og laget et innendørs science show om fyrverkeri du sent vil glemme! 

­

Program?

29. og 30. desember
kl. 11-15  Aktivitetsverksted - Lag nyttårsfløyte
kl. 11-15  Aktivitetsverksted - Bygg og pynt en kul rakett med blinkelys
kl. 12.00 Planetariet - Det uendelige universet
kl. 13.00  Science Show om fyrverkeri med selveste PK! Smell, røyk og flammer (ikke anbefalt for de aller minste barna)
kl. 14.00  Planetariet - Det uendelige universet
kl. 15.00 Gyro Xtreme Astronautsimulator

31. desember
Salg av fyrverkeri - PK selger hans håndplukkede fyrverkeri som du kan rocke himmelen med på nyttårsaften! Det er ikke program på vitensenteret denne dagen, men science butikken vår (Logia) holder åpent. Du kan handle her samt fyrverkeri av PK fra kl. 11-14.