Content1 | col2

Reis miljøvennlig til INSPIRIA

Foto: Leif J. Olestad, NSB
Publisert: 04.04.2011
INSPIRIA science center oppfordrer besøkende til å reise "grønnere". Transport utgjør en stor og voksende andel av klimagassutslippene våre.
 Miljø er et av våre hovedområder, og vi håper derfor at våre gjester vil reise så miljøvennlig som mulig til senteret!

Hvordan reise mer miljøvennlig?

Hvis du må reise med bil, fyll den opp. Jo flere passasjerer, desto mindre utslipp per passasjer. Tog er mest miljøvennlig, buss er en god nummer to. I tillegg til å spare miljøet får du mer trim når du må gå til og fra bussen. Sjekk Vy sine rutetider for ditt område, Østfold Kollektivtrafikk for buss i Østfold og for buss fra hele Østlandet på Vy Buss eller Ruter.

TIMEkspressen og lokale busser stopper rett ved INSPIRIA science center – stoppestedet heter Lekevollkrysset E6. Se også våre forslag til hvordan man kan reise grønnere.


La selve reisen bli en del av målet

Tenk på miljøet; Ta buss eller tog for å komme til oss. Det er avslappende også! INSPIRIA science center henter og bringer barn og unge fra nærområdet som er på skolebesøk i egne busser gratis. 

Foto: Leif J. Olestad, NSB

bilde

Hvordan reise grønnere

04.04.2011
Hva kan vi gjøre for å reise grønnere? INSPIRIA science center oppfordrer deg til å prøve forskjellige tiltak som reduserer dine CO2-utslipp. Les mer »
bilde

Gratis ladestasjoner for elbil

08.04.2011
INSPIRIA science center tar miljøet på alvor og vi ønsker derfor å tilrettelegge og motivere til bruk av miljøvennlig transportmiddel. Charge & Drive »