Content1 | col2

Hvordan det virker

Publisert: 16.01.2014
INSPIRIA har ingått et spennende samarbeid med et nytt magasin: Hvordan det virker – "Magasinet som mater hjernen med kunnskap”. Vi skriver artikler og er ekspertpanel i dette populærvitenskapelige magasinet.

Tilbud på årsabonnement

Samarbeidet vårt gir også gode muligheter for deg. I en begrenset periode kan tegne et superbillig abonnement: Bestill et årsabonnement på Hvordan det virker til kun kr. 249,-. (Veil. pris er 449,-). Du sparer 45% ved å skrive INSPIRIA i bestillingen din! Bestill ditt abonnement her, eller på e-post til post@orage.no. Husk å bruke kodeordet "INSPIRIA" for å få rabatt.

Line Therkelsen, Redaktør i Orage forlag forteller:

"Høsten 2013 fant INSPIRIA science center og magasinet Hvordan det virker hverandre. Vi har felles idealer om å øke interessen for og kunnskapen om realfag. Særlig blant barn og unge. Sammen ønsker vi å fortelle de spennende forskningshistoriene i et språk alle kan forstå. Vi ønsker at enda flere skal få høre hva forskningsmiljøene i Norge får til innen emner som natur, miljø, helse og teknologi. Samarbeidet er nå formalisert, og ekspertene på INSPIRIA har satt av tid i sin kalender til å skrive for Hvordan det virker. Magasinet har fått en meget kunnskapsrik samarbeidsparter som nå fungerer som et ekspertpanel der leserne kan spørre og få svar på alt de lurer på. Til høsten arrangerer vi en egen "Hvordan det virker-helg" på INSPIRIA. Kan det bli bedre?

Vi er alle begeistret og som gamlekongen Olav, sa: Med begeistring kan vi utrette det utroligste.

INSPIRA + Hvordan det virker = SANT."

Artikler INSPIRIA har publisert