Content1 | col2

Julekoding - gratishelg 8.-9. desember

Koding er gøy på INSPIRIA
Publisert: 05.11.2018
Ta med familien på en spennende JULEkodedag hvor dere får en morsom innføring i kodingens forunderlige verden! Alle er invitert (arrangementet er GRATIS!) - en julegave fra Equinor og INSPIRIA.
 Koding er gøy!

Når? 

Lørdag 8. og søndag 9. desember 2018, kl. 11.00-16.00.

Pris? 

GRATIS inngang denne helgen! 
Takk til Equinor Morgendagens Helter som sponser Julekodehelgen på INSPIRIA. 

Hva? 

Koding er gøy! Programmer BlueBoten på en reise i solsystemet vårt, lag musikkjam med Osmo koding eller lag din egen julejingle! Om du liker det litt vanskelig kan du prøve LEGOs mest avanserte robot og programmere den for å samle poeng på vår robotbane. Pynt pepperkakehjerter med kodespråk i alle farger og fasonger og lag blinkende julepynt i vårt aktivitetsverksted!

Lær hvordan du kan lage musikk med koding og programmering. Er du blant de heldige, vil en profesjonell musikkprodusent hjelpe deg med å produsere sangen din.

Program? 

Hele dagen - lørdag og søndag
11.00-16.00 Aktivitetsverksted - Lag blinkende julepynt 
11.00-16.00 Lag din egen julejingle (musikk-koding)
11.00-16.00 Pepperkakepynting - pynt hjerter med kodespråk
11.00-16.00 Programmering av EV3-robot 
11.00-16.00 Programmer BlueBot på reise i solsystemet

Lørdag og søndag
11.00-13.00 MusikkJam med Osmo koding
12.00 Det uendelige universet - visning i planetariet
13.00 Science show
14.00 Det uendelige universet - visning i planetariet
15.00 Gyro Xtreme astronautsimulator

Aktiviteter

Koding og musikk
Vi programmerer musikk! Lær hvordan du kan lage musikk med koding og programmering. En profesjonell musikkprodusent vil hjelpe deg med den siste finishen (det blir kølapp-system, vær tidlig ute!).

MusikkJam med Osmo koding
Dette er en morsom, taktil og visuell måte å lære seg de grunnleggende prinsippene i koding. Her øver man også på motorikk da klossene må legges riktig sammen for å gi en kommando.Ved hjelp av fysiske kodebrikker som legges foran skjermen på iPaden lager du stilig musikk! Velg mellom mange forskjellige rytmer og lyder som tilsammen blir en fengende låt. La barna lære kreativ koding samtidig som de utvikler øre for rytme, melodi og harmoni. Se selv her >> Du kan også prøve Awbie, som er en artig figur som elsker jordbær. Hver blokk er en kodekommando som dirigerer Awbie så han får spist masse jordbær! 

BlueBot på reise i solsystemet
Dette er verdens enkleste robot som man kan programmere til å gjøre morsomme ting. Denne dagen får du teste vår nye space-bane og programmere roboten til en reise i verdensrommet! Klarer du å få den til å gå til Mars, eller kanskje også helt til Neptun?  

Programmere EV3
EV3 er den nyeste og mest avanserte roboten fra Lego. Programmer en EV3 og samle poeng på vår robotbane!