Content2 | col2

Program lørdag 18. september

10:00 Lørdager og søndager

Dinosauria 2.0

Høstens tøffeste familieopplevelse?

Reis millioner av år tilbake i tid og bli bedre kjent med noen de tøffeste dinosaurene som har satt sine spor på planeten vår. Hele førsteetasjen i vitensenteret fylles med 20 dinosaurer i full størrelse – og som i tillegg beveger på hale og hode!

Bli med på en reise millioner av år tilbake i tid, og bli bedre kjent med dinosaurene som hersket på jordkloden lenge før oss mennesker. Temautstillingen «Dinosauria 2.0» er sommerens tøffeste familieopplevelse! Med samme billett kan du besøke vårt splitter nye og oppgraderte 2.-etasje, med settingen «en park i futuristisk smartby».

Tre puljer per dag 
Vi har delt inn i tre puljer per dag med inntil 200 besøkende per pulje. Overflater som berøres vil bli rengjort mellom hver pulje. Vertene spriter og tørker i tillegg av blant annet sykkelstyrer, graveutstyr og blyanter med jevne mellomrom. Disse tiltakene gjør vi av hensyn til smittevern, og ikke minst for å sørge for at alle får god plass inne på senteret.

Puljetider:
INSPIRIA science cafe holder åpent kl. 11.00-17.30, og du kan besøke kiosken i aktivitetsparken kl. 10.30-17.00.

I tillegg til vår fantastiske utstilling, byr vi på et forrykende åpningsshow om de store kjøtteterne, samt forestillingen «Dinosauria: Død eller levende?». I planetariet får du være med på en forhistorisk tidsreise, og du kan ellers løse rebusen og ta kule bilder i vårt selfie-studio. For de minste finnes det flere kreative dinosauraktiviteter, for eksempel å lage sin egen dino-maske eller dinofigur, eller grave etter fossiler i den populære sandkassa med redskaper.

Utendørs kan store og små lage dino-slim, løpe om kapp med dinosaurer, leie sykler og kose seg og leke i INSPIRIAs herlige aktivitetspark med sykkelbane.

INSPIRIA science cafe kan du blant annet nyte herlige nachos, ciabattaer eller salater, eller kanskje bare en kaffe eller is, enten før eller etter besøket. I Logia-butikken finner du en rekke spennende leker og effekter med dinosaur-tema.

VIKTIG:
For å være sikret inngang på en bestemt dato, eller til en bestemt pulje, er du nødt til å kjøpe eller registrere billett på forhånd. Dette gjelder også for årskort/Vi2-kort, barn under to år, ledsagere med gyldig bevis, gavekort, samt billetter som er utstedt gjennom bedriftsavtale.

Les også om smitteverntiltak på INSPIRIA slik at du kan foreberede deg til besøket

Vi tar forbehold om endringer i programmet.