Sykkel

01.07.2022

I sommer kan du leie elsykkel på Quality Hotel Sarpsborg

Oppdag Solbyen med elsykkel eller elsparkesykkel.

Quality Hotel Sarpsborg og INSPIRIA har gått sammen om å lage et nytt og kult sommertilbud: Frem til august, kan du leie en elsykkel eller elsparkesykkel for henholdsvis 299,- og 199,- per døgn. Syklene til utlån er levert av INSPIRIA, men leies via hotellets resepsjon.

Leier du en elsykkel, innebærer det at du for eksempel kan sykle rundt og oppdage «Solbyen» Sarpsborg, eller kanskje tråkke ned Glommastien til Fredrikstad. Det tar rundt en times tid (pluss-minus et kvarter), på en elsykkel. Ikke minst gir sykkelen deg en herlig frihetsfølelse til å dra akkurat dit du vil. Hjelm, lader og lås følger med.

Det er også én sykkelvogn med plass til et lite barn eller noe bagasje til utlån (uten ekstra kostnad). Her er det imidlertid «først til mølla» som gjelder.

Elsykkelutleien er ikke bare et sommertilbud til hotellets gjester, men også noe lokalbefolkningen gjerne kan benytte seg av.

Hva med å sykle til Høysand og bade, til Appelsintoppen for å spise lunsj med utsikt eller noe annet spennende?

Med denne dealen betaler du i alle fall for lån i et helt døgn om gangen, noe som forhåpentligvis gir en litt annen følelse enn om taksameteret tikker per minutt eller per time.

God tur, og god sommer!

Slik leier du elsykkel fra Quality Hotel Sarpsborg »