Skaperfestivalen 2022

Et herlig sammensurium av skaperglede, design, hjemmemekk', kreativitet og innovasjon – i Moss, Halden og Sarpsborg!
Påmelding: Utstiller

Har du lyst til å vise frem noe du har laget? Det kan være alt fra perlearmbånd og nips til roboter og 3D-moduler – hva som helst!

Når?

Moss Skaperfestival – 25.-27. august

Torsdag og fredag kl 09.00-13.00 – skolebesøk (krever påmelding)
Lørdag kl 11.00-15.00 (åpen for alle)

Gjennomført:
Sarpsborg Skaperfestival – 21.-23. april

Halden Skaperfestival – 28.-30. april

Hva?

En skaperfestival er en festival der alle – oppfinnere, kunstnere, forskere, hackere, håndverkere og hjemmemekkere – kan vise fram hva de har laget.

Er du glad i å fikse, skape eller leke kreativt? Vi fyller Moss bibliotek, Kunsterverkstedet og Verket FabLab med spennende utstillere og ulike aktiviteter. Som utstiller får du en unik mulighet til å vise fram deg selv og din oppfinnelse, eller det du skaper, samt treffe andre skapere, utveksle ideer og tips – og ikke minst være en inspirasjonskilde for andre. 

Som besøkende på Skaperfestivalen 2022 kan du utforske alt det spennende som utstillerne har laget og vist frem. Her settes kreativiteten i sving og tankene i høygir. Kanskje du plutselig hører ditt eget «Eureka!» ljome dypt inni amygdalaen?

Nå er programmet klart! 👇

Program

Captain Credible (med micro:bit-orkester) kommer. Frida Tørring (hun har laget sin egen romdrakt!) kommer. Forsker-Fredric (med Bit:Bot-race – robotbiler) kommer. Dette blir moro!

Og er du nysgjerrig på hvordan du kan lage dine egne kostymer og «props», må du ikke gå glipp av den fantastisk spennende introduksjonen til Cosplay som Liana og Marion Christine har planlagt. Å kle seg ut går aldri av moten! 

Ikke minst blir det en rekke forskjellige aktiviteter og verksteder:

  • 3D-printing
  • Vinylkutting
  • E-tekstil 
  • Lodde din egen diskokule
  • Kumihimo
  • Barneverksted
  • Smoothie-sykkel

... fullstendig program og mer informasjon kommer snart.

Vi ses i Moss i slutten av august!