Gratis aktivitetsskole i høst

INSPIRIA arrangerer gratis aktivtetsskole i høstferien for barn mellom 10 og 15 år i samarbeid med Astma- og allergiforbundet og Bufdir. Delta på spennende dager med aktiviteter og eksperimenter 02.–06. oktober.

Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla. Meld deg på en eller flere dager.

Dypdykk på INSPIRIA

Mandag 02. oktober kl. 11.00–15.00

På høstferieskolens første dag inviteres alle deltagerne til å utforske INSPIRIAs Dypdykk-utstilling med fokus på livet i havet. Her kan barna "reise" til havdypet og til verdensrommet, se forestillingen om monstrene i dypet, teste ut interaktive installasjoner, bli med på spennende verksteder, og ellers oppleve alt senteret har å by på!

FULLTEGNET – Matlaging på INSPIRIA

Tirsdag 03. oktober kl. 11.00–15.00

Denne dagen får dere eksperimentere med smaker, arbeide med ulike, sunne råvarer og teste ut ulike måter å bruke disse. Vi  lager mat som er enkel å få til hjemme i hverdagen. Kanskje oppdager dere en ny favorittsmak?

Programmering med mikrobit

FULLTEGNET – Robotlab på INSPIRIA

Onsdag 04. oktober kl. 11.00–15.00

Gjennom programmering forenes roboter, tegning og hinderløyper i skjønn harmoni! Vi samarbeider både i den digitale og virkelige verden. Denne dagen skal vi jobbe med forskjellige oppdrag, der deltagerne kan lære alt fra grunnleggende blokkprogrammering til koding og kjøring av roboter. 

Skaperverksted på INSPIRIA

Torsdag 05. oktober kl. 11.00–15.00

Vi utforsker INSPIRIAs skaperverksted og slipper fantasien løs. Her får deltagerne arbeide med programmering for å designe egne, personlige motiver. Dette brukes til å lage et eget, personlig handlenett eller t-skjorte.

FULLTEGNET – Moro på Grålum

Fredag 06. august kl. 11.00–15.00

På høstferieskolens siste dag reiser vi over plassen til vår gode nabo og tilbringer dagen på SuperLand! Her blir det en flott dag med fysisk aktivitet i form av bading, lek og moro.