INSPIRIAs Bærekraftsløype

FNs bærekraftsmål er verdens viktigste mål og bidrar på hver sin måte. Er du nysgjerrig på hvilket av målene som betyr mest for deg?

I denne aktiviteten kan våre konferansegjester og besøkende lære mer om FNs bærekraftmål på en morsom, interaktiv og lærerik måte.

Inne på vitensenteret har vi plassert 17 ulike poster til vår egen bærekraftquiz. Scann QR-koden på hver enkelt post for å lese spørsmålene og avgi svar. På INSPIRIAs bærekraftsløype kan man fint være flere på samme gruppe.

FNs bærekraftsmål

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. FNs bærekraftsmål består av 17 mål og 169 delmål. Målene skal fungere som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn. 

Målene ble laget på en demokratisk måte gjennom innspill fra land over hele verden og nesten ti millioner mennesker fikk sagt sin mening gjennom en spørreundersøkelse.

Kontakt oss

Ingenting er som et vellykket arrangement. Blide og glade mennesker ivrige etter å lære, lytte, prestere og delta. På INSPIRIA ligger dette til rette, her finner du små og store møterom og konferansesaler tilpasset ditt behov. 
Ønsker du et avbrekk i møtedagen er vitensenteret en flott atmosfære for aktiviteter, og vi tilrettelegger for et innholdsrikt program. Ved å kombinere det faglige med aktiviteter gir du møtedeltakerne bedre forutsetninger for å være engasjerte og effektive hele dagen. 

Send oss en forespørsel. Vi skreddersyr ditt opphold med tilpassede aktiviteter og opplevelser.

Ønsker du å snakke med oss?
Kontakt Booking
Telefon: 03245 / 69139300