Inspiria Ladepark – Lad og lær!

Besøk vår Lad og lær-utstilling i resepsjonen – gratis – eller sjekk morsomme energivideoer mens du lader.  Du kan også besøke vitensenteret i åpningstiden med en egen billett der du kun betaler for de minutter du ønsker å besøke utstillingen. Sulten? Sjekk ut vår café eller kiosk.

Resepsjonen (med toaletter) er åpen alle dager til kl. 19.00.

Betal pr. minutt for inngang på vitensenteret INSPIRIA

Les mer om billetten her >>
Trafikkskole 2023 42

INSPIRIA Trafikkskole

Prøv vår nye kjøreskole med mini Teslabiler, teorikurs og eget førerkort til barna!

Les mer om INSPIRIA Trafikkskole her >>

Opplev mulighetsriket Østfold med elbilen

Hvert år reiser tusenvis av elbileiere fra inn- og utland på bilferie i Østfold, både på grunn av alle attraksjonene og for gode lademuligheter som det finnes overalt. Vi har samlet noen populære destinasjoner som kan være verdt å prøve hvis du skulle befinne deg på bilferie her i Østfold. God tur!

Fredriksten Festning i Halden

På festningen er det et flott turområde, og her kan man rusle rundt i et av landets viktigste forsvarsverk. På festningsområdet er det en campingplass som er åpen som sommeren, og som også tilbyr overnatting i små hytter. 

Østfoldbadet i Askim

En attraksjon for store og små som er glad i vannaktiviteter. Her er det moro året rundt med innendørs bassenger i alle slags størrelser med sklie, strømkanaler, boblende vann og et eget plaskebasseng for de minste.

Klatring på Grensen

Hva med å teste klatreferdighetene deres? Den fantastiske klatreparken Klatring på Grensen som ligger på Berg i Østfold byr på spennende utfordringer for store og små, uansett nivå. Klatreparken har sesongåpent fra påske til midten av oktober.

Gamlebyen i Fredrikstad

Dette er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig må besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende med butikker, gallerier og kafeer.

Alpakkavandring på Sperrebotn

Kunne du tenke deg å være med på alpakkavandring? Disse fantastiske dyrene er gode, sjenerte og nysgjerrige. De er fantastiske å ha med på vandring. Populær aktivitet hvor du kommer deg ut på guidet tur med godt selskap.

Besøk Haldenkanalen

Dette er den eldste kanalen i Norge og en flott turistattraksjon med sin vakre og delvis uberørte natur, hvor man kan få gode opplevelser for store og små. Om sommeren kan dere padle eller kjøre båt gjennom idylliske innsjøer og imponerende sluseanlegg i et vakkert landskap.

Østfoldmuseene

Østfoldmuseene finner du overalt i hele Østfold, og består av ni museum med ulike temaer. Her finner du masse spennende å se på for hele familien, og utstillingene er både interaktive, lærerike og spennende. Finn ditt museum og ha en hyggelig dag med hele familien!

The Funny Farm

På The Funny farm besøksgård kan man hilse på mange flotte dyr. Gården blir kalt The Funny Farm fordi man skal ha det morsomt når man besøker gården. Man kan også låne kano, besøke gårdens amerikanske diner og overnatte på gården i morsomme og fargerike omgivelser.

Soli Brug

Siden 1978 har Soli Brug utviklet seg til å bli en viktig kilde for kunst. Det arrangeres betydelige utstillinger som trekker mellom 10 og 20 000 besøkende fra hele landet. I historiske omgivelser kan publikum oppleve kunst i fire hus og besøke restauranten ved dammen.

Sola står alltid opp i Øst!

Østfold er kanskje Norges best bevarte hemmelighet for gode opplevelser. Værmessig er vi på topp med flest soldøgn og mildt vær. 

Besøk Visit Østfold sine sider her >>
Badeland Quality Sarpsborg1
Ladestasjon Foto Norsk Elbilforening

Østfold-tur i elbil uten rekkeviddeangst

Norsk elbilforening har laget egne ruter med nøye beregnet avstand mellom ladestasjoner og attraksjoner.

Les mer om gode elbiltips her >>