En opplevelse for hele familien

INSPIRIA science center er åpent for publikum i helger og skoleferier – året rundt. Med flotte utstillinger og spennende aktiviteter, planetarium, aktivitetspark, sykkelutlån, gårdsbutikk og café er det noe å oppleve for hele familien. Å lære noe nytt og interessant, samtidig som du har det gøy, er selve essensen i det vi gjør her på vitensenteret. Vi kaller det #moromedmening.

INSPIRIA science center arrangerer eller bidrar på mange ulike arrangementer gjennom året, for eksempel forskjellige temahelger, Sykleglededag, Refleksdagen eller Barnas Ingeniørdag.

Arrangementene finner sted enten på vitensenteret, om bord på skoleskipet M/S Ny Vigra III, via digitale kanaler som YouTube – eller andre steder.

Bursdag 1600

Bursdagsfeiring på INSPIRIA

Vi ordner alt fra underholdning og leker til mat og drikke. Gi bursdagsbarnet og vennene en herlig opplevelse med mye moro på INSPIRIA.

Book bursdag >>
Vi2 1600

Årskort og Vi2-kort

Besøker dere INSPIRIA flere ganger i løpet av året, vil det utvilsomt lønne seg å kjøpe enten Årskort eller Vi2-kort. Da er det bare å stikke innom så ofte dere har lyst!

Kjøp årskort >>