Konsert i verdensrommet

Har du lyst til å bli med på en musikalsk reise i universet med instrumental musikk med gitar, sang og spektakulære bilder? Bli med på livekonsert i verdensrommet på INSPIRIA science center! 

Nå åpner vi opp for en unik konsertopplevelse i vårt planetarium for sosiale arrangementer, bedrifter, foreninger og tilpasset reise for barnefamilier. Under konserten får publikum bli med på en opplevelse der reisen tilpasses den selvkomponerte musikken. Dere setter dere godt til rette i tilbakelente stoler og følger dramaturgien!

Det er Anders Faale fra Faale Music som er musikalsk ansvarlig. Han er en velkjent artist fra Sarpsborg, og har jobbet i mange år som musiker, pedagog og produsent. På vegne av INSPIRIA er det arrangementansvarlig Thor Erling Gulbrandsen som har bidratt med sin erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen og NRK, samt albumutgivelse fra Universal Music.

Bestill billetter
Kontakt oss

Send oss en forespørsel. Vi skreddersyr ditt opphold med tilpassede aktiviteter og opplevelser.

Ønsker du å snakke med oss?
tlf. +47 922 57 516

Før sommeren hadde Konsert i verdensrommet førpremiere, og dette var noen av tilbakemeldingene:

– En annerledes konsertopplevelse og nytenking innenfor kulturfeltet der verdensrommet møter kulturen. På en lun, morsom og spennende måte presenteres formidling og musikk som setter i gang flere sanser på en gang!

– Live musikk og skyggespill blant planetene var fascinerende. Det var så fint og tiden gikk så altfor fort. Jeg ville bare ha mer!

– Dette var veldig spektakulært og en opplevelse jeg ikke hadde vært med på før.

Priser

Planetariet har plass til 55 personer. Skulle det være flere enn maks antall kan vi åpne for en ekstra konsert. Konserten varer i 45 minutter.

  • Konsert i verdensrommet (Under 30 personer): Kr. 9.500,-
  • Konsert i verdensrommet (over 30 personer): Kr. 12.500,-

For store grupper på over 100 personer gjennomfører vi to eller flere konserter på en kveld (dere betaler kun full pris for første konsert, og halv pris hvis man ønsker flere). Da vil den ventende gruppen få muligheten til å prøve vår INSPIRIAde uten ekstra kostnad.

Ønsker dere en hel kveld på vitensenteret, så kan vi tilpasse med livekonsert, teambuilding/ INSPIRIAde og matservering.