Sinesundsbroen

Visit Østfold

Visit Østfold skal som et regionalt destinasjonsselskap fremme reiselivet i Østfold. Gjennom et aktivt samarbeid med aktuelle aktører innen reiselivet skal attraksjonsverdi, besøksvolumer og omsetning økes grunnet selskapets gode virke.

Visit Østfold skal først og fremst aktivt bidra til:

  • Kompetanseheving
  • Produkt- og tjenesteutvikling
  • Aktive nettverk
  • Samarbeid mellom aktører i reiselivet i Østfold

 

Visit Østfold kan også arbeide med tilsvarende utvikling i tilknyttede områder på Østlandet og ev. over grensen. Målet er å få flere til å oppdage og velge Østfold som reisemål, presentere et attraktivt reisemål, hytteområde, samt vise fram et spennende sted for tilflyttere. Visit Østfold skal gi inspirasjon til gode opplevelser og aktiviteter, slik at både lokalbefolkningen og tilreisende trives og bruker regionens tjenestetilbud. Visit Østfold skal legge til rette for godt samarbeid med by- og destinasjonsselskap, og utvikle sterke næringsnettverk.

 

Målet er å gi inspirasjon til gode opplevelser og aktiviteter i Østfold-regionen året rundt og utløse besøk på tvers av grenser. Vi samarbeider også med de andre destinasjonsselskapene i Nedre Viken for å gjøre hele regionen til et attraktivt sted å besøke, drive næring og å bo.

 

Nettsiden er drivverket i all kommunikasjon, og er en paraply med Visit Indre Østfold, Destinasjon Halden, iSarpsborg og Moss som undersider. I Østfold finner du både dype skoger, vakre strender og sjarmerende småbyliv, samt noen av Norges mest kjente besøksmål. Informasjon og tips til spennende reisemål, attraksjoner, museer, overnatting, restauranter og aktiviteter finner du på Visit Østfold sin nettside, som er den offisielle turistportalen for Østfold.

 

 

 

Visit Østfold logo

MER INFORMASJON

Daglig leder: Geir Endregard
E-post: geir.endregard@inspiria.no

Nettside: visitoestfold.com
E-post: info@visitoestfold.no

 

Interreg prosjekt: Besøksnæringen 2.0 (2023-2025)

Familie på tur i skogen

Sammen skal Svinesundskommiteen og Visit Østfold med samarbeidspartnere bygge et attraktivt grenseområde. Turistnæringen skal løftes på begge sider av grensen mellom Sverige og Norge gjennom en innovativ, grenseløs og bærekraftig turistnæring. Les mer om Interreg prosjektet her >>

Interreg logo, Svinesundskommiteen logo, Visit Østfold logo