INSPIRIAs inspirasjonskurs for lærere

INSPIRIAs inspirasjonskurs for lærere er praktiske og aktive ettermiddagskurs som er forankret i kompetansemålene i Læreplanen (LK20). Vi tar i bruk INSPIRIAs aktivitetspedagogikk og gir deg konkrete metoder og verktøy du kan bruke i undervisningen, samt faglig påfyll innen ulike fag og trinn.
  • Gratis for lærere i kommuner med fast avtale med INSPIRIA
  • Pris: 595,- ekskl. mva. per lærer per kurs
  • Sted: INSPIRIA science center

Lærerkursene gir deg konkrete metoder og verktøy du kan bruke i undervisningen, samt faglig påfyll innen ulike fag og trinn.

Alle kurs inkluderer enkel servering. Hvis du gir beskjed om eventuelle matallergier på forhånd, forsøker vi å finne et godt alternativ.

Aktiv matematikk

For lærere på 5.-9. trinn
13. september, kl. 12.00 – 15.00

Matematikkurset bruker konkreter, spill og leker for å bygge grunnleggende forståelse for kunnskapsområder som brøk, algebra og enheter. Vi integrerer kjerneelementene i øvelser og tester varierte og morsomme metoder for vedlikehold av automatiserte regneferdigheter. Kurset gir også eksempler på tiltak som motiverer elevene litt ekstra til å finne løsninger.

Kjemikurs for mellomtrinnet

For lærere på mellomtrinnet
11. oktober, kl. 12.00 – 15.00

Kjemikurset er et praktisk laboratoriekurs med undersøkende øvelser som lærerne direkte kan overføre til egen undervisning. Det er lagt vekt på å benytte mestringsskapende øvelser som visualiserer de sentrale kompetansemålene som berører kjemidelen i naturfaget.

Bestill lærerkurs

MER INFORMASJON

I tillegg til kursene i oversikten, har vi flere lærerkurs du kan bestille ved forespørsel. Vi skreddesyr også kurs etter ønske.

E-post: booking@inspiria.no
Telefon: 69 13 93 15