Lær mens du lader

INSPIRIA er et vitensenter med fokus på naturvitenskap og teknologi, og dermed kan vi ikke la anledning til å gi kunnskapspåfyll gå fra oss. Vårt unike Lad og lær-konsept byr på gratis påfyll av kunnskap til alle våre ladekunder. I tillegg kan en strekke litt på beina, som ofte er både lurt og godt.

Ta kunnskapsløypa i parken

Vi har laget en kunnskapsløype i ladeparken med stolper som inneholder quiz og fakta. Ta så mange stolper du vil mens bilen lader.

Kunnskapsløypa åpner snart!

Utstilling i resepsjonen

I resepsjonen vår har vi laget en utstilling der det finnes en informasjonsløsning om elbiler og batterier. Dette er mer rettet mot de voksne, men for barn i alle aldre er det en utstilling om batterier der en kan få ting til å lage lyd, lys og beveges seg. Er dere flere kan dere lage en rekke og se at strøm av lav spenning kan gå gjennom dere uten fare.

Uteparken er alltid åpen

Her finner du en stor, utendørs aktivitetspark med flere sykkelbaner. Her kan du prøve elsykkel, pumpe deg gjennom pumptracken eller teste dine sykkelferdigheter.
I sommerhalvåret har vi egne aktiviteter i helger og ferier med utleie av ulike sykler, elbiler til barn og bungee trampoline

Les mer om hva som skjer i uteparken!