Vi møtes på INSPIRIA!

Book ditt neste møte, kurs, teambuilding, fagdag eller konferanse i vitensenterets univers! Våre imøtekommende og dedikerte konferanseverter ønsker velkommen, og sørger for at dere har det dere trenger til møtet.

Vi tilbyr også unike pauseaktiviteter etter ønske. Dette kan være alt fra en øvelse som fremmer samarbeid, til en reise i planetariet som flytter perspektiver. Hensikten med et slikt avbrekk i møteaktiviteten er å knytte det faglige til noe moro, spennende eller kreativt.

INSPIRIA er en not-for-profit-organisasjon som arbeider for å heve realfagskompetansen til barn og unge. Alle inntekter fra møte-, kurs- og konferansevirksomhet går derfor tilbake til drift, skoletilbud og videreutvikling av vitensenteret.

Bestill møte

 

Kontakt oss

Send oss en forespørsel. Vi skreddersyr ditt opphold med tilpassede aktiviteter og opplevelser.

Ønsker du å snakke med oss?
tlf. +47 943 23 544
Curie 5

Du kan bidra!

Å ivareta realfagskompetanse blant barn og unge ser vi på som en viktig oppgave. INSPIRIA science center er en ikke-for-profitt-organisasjon, og ved å legge ditt arrangement hos oss, bidrar du til at vi kan gi et enda bedre kunnskapstilbud til dem. Alle inntekter fra møte-, kurs- og konferansevirksomhet går tilbake til drift, skoletilbud og videreutvikling av senteret.

Skjermbilde 2022 10 19 Kl. 20.08.49

Kort vei til god plass

INSPIRIA ligger inntil E6 ved avkjøringen til Sarpsborg nord (Lekevollkrysset) – kun én time syd for Oslo. Et steinkast unna finner du hotell, badeland og butikker. Vi har også en stor parkeringsplass med 35 ladestasjoner til elbiler.

Se kart >>