Content1 | col1

Konferanse

Publisert: 04.04.2011
Det er mange elementer som skal stemme for at du som konferanseholder, og dine deltagere skal oppnå ønsket effekt av deres møte/konferanse. En del av disse elementene er selvfølgelige, men også veldig viktige.
Nedenfor er en liste over 7 elementer som vi mener er viktige for å skape den unike møteopplevelsen, og hvordan vi på INSPIRIA science center fokuserer på disse tingene, slik at du slipper og dermed kan konsentrere deg om det som er viktigst for deg: Innhold og kommunikasjon.

1. Planlegging

På INSPIRIA mener vi det er viktig at du har en klar agenda for møtet. Hva du ønsker å oppnå og hva du mener er beste måten å oppnå dette på er viktig elementer. Det er også viktig at agenda for dagen er klart kommunisert til deltagerne, slik at de er best mulig forberedt til å bidra til at dine mål og forventninger til møtet blir innfridd. Når deltagerne er klar over hva som forventes av dem, er det duket for et effektivt møte.

Husk:
 • Ha en klar formening om hva du ønsker å oppnå, og hvordan du ønsker å oppnå det.
 • Kommuniser denne agendaen til deltagerne.
 • Sørg for at deltagerne er innforstått med hva som er forventet av dem.

2. Booking

Ved bestilling av møte på INSPIRIA blir du møtt av Ann Karin, Line eller Simen. Vi har alle lang erfaring med tilrettelegging for møter. I samarbeid med deg vil vi legge en plan for gjennomføring som sikrer tilstrekkelig påfyll av energi, tilstrekkelig tidsrammer for pauser og meningsfylte pauseaktiviteter.

Husk:
 • Alle ønsker kaffe/te/isvann ved ankomst. Hos oss er dette inkludert i konferansepakkene.
 • Gå igjennom møtebekreftelsen og rammer for møtet i forkant, slik at du ikke trenger å tenke på detaljene i løpet av dagen.
 • Servering av kaffe, frukt, lunsj og kaker til avtalt tid er vår jobb og vi vil sørge for at dere har det dere trenger gjennom hele dagen til de tidspunktene dere ønsker.

3. Velkomst

Ved ankomst på INSPIRIA vil dere bli møtt av en konferansevert, som viser dere til deres møterom, informerer om garderobe og andre fasiliteter. Konferanseverten sørger for at dere er koblet til internett, at din datamaskin er koblet til projektor samt annet man har behov for. Konferanseutstyr er styrt av en iPad - enkelt og intuitivt.

Husk:
 • Ønsker du registrering av deltagere? Resepsjonen kan være behjelpelig med dette.
 • Din konferansevert er tilgjengelig for deg under hele konferansen/møtet.

4. Teknisk utstyr

INSPIRIA science center er spekket med teknologi. På våre konferanserom finner du audiovisuelt utstyr av ypperste klasse. Utover daglig vedlikehold av utstyr har vi en dedikert tekniker, som en gang i uken går igjennom alt teknisk utstyr for å kvalitetssikre din konferanseopplevelse. I alle rom finnes det CO2 målere, disse sørger for at du har frisk og behagelig luft i ditt møtelokale, også etter lunsj!

Husk:
 • Hva slags utsyr trenger du i løpet av dagen? Gi dette en tanke, og si ifra hvis du har noen spesielle ønsker.
 • Det kan være fornuftig å skifte medier ca. hvert 20 minutt. På denne måten holder man på deltagernes oppmerksomhet under hele konferansen.

5. Mat

Mat er viktig! Et av de viktigste elementene er jevnlig påfyll av energi i løpet av dagen. Det er konferansevertene som sørger for at dere har det dere ønsker av kaffe/te/drikke, frukt og kake tilgjengelig under deres møte og INSPIRIA science café sørger for lunsj. Kjøkkenet tar dere godt i mot, og sørger for at dere får et rikelig, sunt og godt måltid; servert av våre blide servitører. Et balansert måltid sørger for at man er klar for ny innsats etter lunsj.

Husk:
 • Er du usikker på hvor lang tid dere trenger til lunsj og eventuelle aktiviteter? Snakk med oss, så kan vi dele våre erfaringer og kunnskap med deg.
 • Er det noen av deltagerne som har allergier? Vi tilrettelegger for alle typer allergier og ønsker, men for at de med allergier skal få god mat må vi vite om dette på forhånd.
 • Vi sørger for at du blir mett, ikke trett!

6. Aktiviteter

På INSPIRIA finner du en rekke aktiviteter som kan inkluderes i deres møtedag. En kort aktivitet med fysiske innslag øker prestasjonsevnen i ikke-fysiske grener.

Husk:
 • Våken i kroppen, våken i toppen!
 • Dere er på et av Norges mest innholdsrike opplevelsessenter: Benytt de mulighetene som finnes på INSPIRIA for å gi deltagerne en meningsfylt dag. Inkludert i vår konferansepakke er både inngang til INSPIRIAs utstillingsområde og en kort filmvisning i planetariet. Snakk med oss om hvordan vi best kan implementere det unike ved INSPIRIA i deres konferanse, slik at det blir en uforglemmelig opplevelse.

7. Adkomst

Det er lett å komme til INSPIRIA, og det er lett å finne oss. Vi ligger strategisk plassert ved E6, midt i Østfold, med nærhet til alle østfoldbyene, og kun 50 minutter fra Oslo. Når du kommer hit, finner du en stor gratis parkeringsplass. Vi har også Norges største ladestasjon med semi-hurtige ladere (Mod3 Type 2 400v 32A 3fas), der du kan lade opp el-bilen din gratis.

Husk:
 • Ingen kø, rett inn og rett ut på E6.
 • Mange og gratis parkeringsplasser. Dette er INSPIRIA sine plasser, som er reservert til dere.