Content1 | col2

Opplevelser

Publisert: 10.10.2015
Når helgen eller ferien nærmer seg, kan du sjekke kalenderen vår for å finne dagsprogrammet.
På INSPIRIA har vi et stort utvalg av fascinerende attraksjoner som lærer deg nye ting, samtidig som du har det gøy. Det blir moro med mening og ekte realfagsglede!

Les om de ulike aktivitetene og arrangementene våre nedenfor:

bilde

Ny utstilling 2021: DINOSAURIA 2.0

30.03.2021
Den nye dinosaurutstillingen byr på enda flere dinosaurer enn i fjor – og mye moro for hele familien. Les mer »
Mer informasjon

DINOSAURIA – Fakta og myter

15.06.2020
Nå kan du reise millioner av år tilbake i tid for å bli bedre kjent med noen tøffe, forhistoriske dyr: Vitensenteret er fylt med store og små dinosaurer som beveger seg. Morsomme aktiviteter både inne og ute »
bilde

SommerLab med ForskerFabrikken

02.03.2020
Bli med på den mystiske, kreative og lærerike forskeruken "Sommerlab" - for deg som skal begynne i 5.–7. klasse til høsten! Energimysteriet - sommerkurs »
Mer informasjon

FIRST LEGO League

07.11.2017
FIRST LEGO League (FLL) er en årlig kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge. I 8 uker skal lagene arbeide med innovasjon, forskning, teknologi, design og programmering før det hele ender opp med en spennende turnering 13. november på Inspiria! Klar, ferdig, gå! »
bilde

Hva skjer på INSPIRIA?

02.11.2017
Hver helg og ferie har vi et spennende program, - og frem til og med påsken 2021 har vi en ekstra spennende stilling: DINOSAURIA - fakta og myter! Se hva neste arrangement er »
bilde

Interaktiv utstilling: iWall

21.11.2018
iWall er såkalt exergaming der du trener mens du spiller. Spill alene eller sammen med noen, og kjenn hvordan pulsen stiger til himmels mens du har det gøy! Game on! »
Mer informasjon

En reise i verdensrommet!

27.09.2011
I planetariet tar vi publikum med på en spektakulær reise ut i verdensrommet for å lære mer om planeter, stjernehimmel, vår og andre galakser. Bli med på en reise »
Mer informasjon

Science show

26.09.2011
Når det holdes science show på INSPIRIA blir publikum fascinert av hvor kult naturfag kan være. Både store og små fenges av vitenskapens verden! Naturfag ROCKER »
Mer informasjon

INSPIRIA aktivitetspark

20.10.2016
Her blir det sykkelopplæring, matte, fysikk, kjemi, helse og astronomi kombinert med fysisk aktivitet og frisk luft! Parken kan brukes av alle. Lek og læring på ett, to eller fire hjul! »
Mer informasjon

Øisteins tegnehjørne

24.08.2011
Tegninger utvikler barnas fantasi, kreativitet og skapertrang og hvordan de forstår form, rom og tredimensjonale strukturer. Når, hvor, hva og hvem? »