Content1 | col2

Øisteins blyant

Publisert: 15.05.2012
På INSPIRIA har vi nå åpnet Øisteins tegnehjørne! Tegninger utvikler barnas fantasi, kreativitet og skapertrang og utvider deres romlige intelligens, hvordan de forstår form, rom og tredimensjonale strukturer.

Når?

Hver lørdag og søndag, og i skolens ferier: Se vår aktivitetskalender.

Hva?

Vi har åpnet Øisteins tegnehjørne! I hjørnet kan du tegne deg inn i Øisteins verden, og samtidig følge videoene til Øistein på tegnehjørne-skjermen. Du kan få kjøpt dine Øistein-produkter i butikken Logia. Merk: Øistein selv vil ikke være tilstede.

Hvem?

Øistein Kristiansen - en tegner, karikatør, maler og multidesigner fra Greåker - kjent fra Øisteins blyant og Øisteins kruseduller. Øistein har et mål om å få hele verden å tegne, slik at hver og en av oss kan utløse vår egen kreativitet gjennom tegning. For å støtte opp sitt arbeid med barn og kreativitet har han gitt ut flere bøker, DVD-er, dataspill og interaktivt materiale for nett og mobil.

Tegninger:

Vi tar gjerne imot dine tegninger! Send til post@inspiria.no, eller legg igjen din tegning til oss etter du har besøkt tegnehjørnet. Bare husk at vi kanskje legger ut akkurat DIN tegning på Facebooksiden eller websiden vår.