Content2 | col2

Program fredag 15. oktober

11:00

Dinosauria 2.0

Høstens tøffeste familieopplevelse?

Reis millioner av år tilbake i tid og bli bedre kjent med noen de tøffeste dinosaurene som har satt sine spor på planeten vår. Hele førsteetasjen i vitensenteret fylles med 20 dinosaurer i full størrelse – og som i tillegg beveger på hale og hode!

Bli med på en reise millioner av år tilbake i tid, og bli bedre kjent med dinosaurene som hersket på jordkloden lenge før oss mennesker. Temautstillingen «Dinosauria 2.0» er sommerens tøffeste familieopplevelse! Med samme billett kan du besøke vårt splitter nye og oppgraderte 2.-etasje, med settingen «en park i futuristisk smartby».

I tillegg til vår fantastiske utstilling, byr vi på et forrykende åpningsshow om de store kjøtteterne, samt forestillingen «Dinosauria: Død eller levende?». I planetariet får du være med på en forhistorisk tidsreise, og du kan ellers løse rebusen og ta kule bilder i vårt selfie-studio. For de minste finnes det flere kreative dinosauraktiviteter, for eksempel å lage sin egen dino-maske eller dinofigur, eller grave etter fossiler i den populære sandkassa med redskaper.

INSPIRIA science cafe kan du blant annet nyte herlige nachos, ciabattaer eller salater, eller kanskje bare en kaffe eller is. I Logia-butikken finner du en rekke spennende leker og effekter med dinosaur-tema.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.