Content1 | col2

Butikk: Logia

Publisert: 01.04.2011
INSPIRIA er ikke et vanlig vitensenter. Og INSPIRIA-butikken er såmenn heller ingen vanlig butikk. Hos oss skal nemlig handleopplevelsen gjenspeile opplevelsen du får når du går rundt i vitensenteret. Produktene og gavene du kan kjøpe med deg fra besøket skiller seg derfor ut fra det du finner de fleste andre steder. Vi har ting som utfordrer deg, ting som overrasker deg og ting du ikke engang ante fantes.
 Lekene som barna lærer av. Det blir moro med mening!

Nyhet!

Den flotte butikken vår bugner av varer, klar til trøkket med julehandelen. Men så måtte vi stenge dørene for å bidra i den nasjonale smittedugnaden. Mange har henvendt seg til oss og lurt på om de kan kjøpe varer fra oss allikevel, og derfor snudde vi oss rundt og opprettet en INSTA-butikk!  

Velkommen til vår nye INSTA-butikk på Instagram!
Du finner produktene under såkalt "highlights" rett over bilde-postene.

Slik gjør du:
  • Ta skjermbilde av produktet du ønsker å kjøpe
  • Send bestilling til oss via DM (direktemelding på instagram)
  • Vi sjekker om vi har varene inne (det er først-til-mølla-prinsippet som gjelder)
  • Betal med VIPPS til 103689
  • Vis fram VIPPS-kvittering ved utlevering av varer 

Levering/henting av varer
Avtal hentetidspunkt på INSPIRIA ved bestilling. Bor du i Sarpsborg? Da bringer vi varene for kun kr. 50,- (utkjøring hver onsdag mellom kl 8-15).

Innpakking
Vi pakker gjerne inn gavene for deg, gi oss beskjed ved bestilling! 

Butikken holder åpent noen dager før jul

- Onsdag 25. november kl. 8-14 
- Torsdag 26. november kl. 15-19
- Søndag 29. november kl. 12-15
- Onsdag 2. desember kl. 8-14
- Torsdag 3. desember kl. 15-19
- Søndag 6. desember kl 12-15
- Onsdag 9. desember kl. 8-14
- Torsdag 10. desember kl. 15-19
- Søndag 13. desember kl. 12-15
- Onsdag 16. desember kl. 8-14
- Torsdag 17. desember kl. 15-19
- Tirsdag 22. desember kl. 12-16
  

Visjon

Butikkens visjon er å bevisstgjøre og endre din forståelse for realfag og vitenskap. Dette er i tråd med INSPIRIAs mål om å være en aktiv pådriver for samfunnsutviklingen.

Konsept

Konseptet til butikken er «Perspektiv som endrer deg». Når du tilegner deg kunnskap får du nye perspektiv, som igjen vil endre måten du oppfatter verden på. Kjernen i konseptet er at alt kan gjøres engasjerende og lærerikt ved hjelp av nye perspektiv. Butikken skal ikke bare tilby varer, men nye perspektiv. Det kan være noe du ikke visste fra før, nye bruksområder eller info du kan lære mer om.

Butikkens navn 

Navnet Logia er hentet fra ordet technology som er satt sammen av de greske ordene téchné (art, skill) og logia (study of eller lære). At navnet betyr lære, sier mye om hva vi har tenkt at butikkopplevelsen skal bestå av. Det er et forpliktende navn som krever kontinuerlig oppfølging.

Produktutvalg

Varene skal alltid ha et læringsaspekt eller løftes opp til et vitenskapelig nivå. Logia skal ikke oppleves som en “overfylt lekebutikk“. Navnet inneholder også et løfte om helt spesielle opplevelser, som butikken tilbyr med nye perspektiv slik at du kan lære noe hver gang du besøker oss.