Content1 | col2

Barneskole

Publisert: 28.03.2011
Trenger din skole eller skoleklasse skyss til senteret, vil det komme buss til skolen som kjører dere til INSPIRIA science center. Både programmene og transporten er gratis for skoler i Østfold. Gratis transport gjelder kun ved besøk knyttet til pedagogiske program.

På INSPIRIA science center vil du bli tatt godt hånd om av en av våre formidlere straks dere kommer innenfor dørene.
Formidleren vil informere dere kort om dagsplanen, gi noen praktiske opplysninger. Dere vil bli vist hvor dere kan legge sekker og bager i et bur med lås, henge fra dere jakker og hvor dere finner toaletter og matpakkeområdet.

Formidleren viser dere deretter til det skolelaboratoriet dere skal være på ved gjennomføring av skoleprogrammet, og utfører programmet sammen med dere.

Etter et inspirerende skoleprogram er det tid for å spise matpakka. Matpakkeområdet er stort nok for at tre klasser kan spise samtidig, så her er det rom for å bli kjent med andre elever fra andre skoler.

Siste del av dagen på INSPIRIA kan du utforske utstillingene sammen med resten av klassen din. Her velger læreren om han eller hun vil vise elevene noe spesielt, eller om elevene får undersøke modeller og tekniske installasjoner på egenhånd. La nysgjerrigheten blomstre!

Her kan det være variasjoner, slik at noen klasser/grupper starter i utstillingene, og har skoleprogram etterpå.