Content1 | col2

NHO Østfold flytter til INSPIRIA science center i Sarpsborg!

Publisert: 22.11.2010

En svært ønskelig leietager, og en viktig milepæl i arbeidet med å gjøre INSPIRIA science centeret til en sterk Møteplass”, sier styreleder Osmund Ueland!

Regionsdirektør Espen Nøklebye Evensen i NHO, sier i en kommentar: NHO Østfold ser frem til å flytte til INSPIRIA science center, og til å bidra til å forsterke senteret som Møteplass og utviklingsmiljø.NHO Østfold har tidligere i år signalisert at de vil flytte fra Moss til Sarpsborg. Ulike utleietilbud har vært vurdert, og valget falt til slutt på INSPIRIA science center. Langsiktig leiekontrakt er avtalt.

INSPIRIA science center har med dette leid ut over 70 % av sine utleiearealer til fremtidsrettede virksomheter.
I arbeidet med å bygge opp senterets satsningsområde Møteplassen, og i det Østfold nyskapnings- og innovasjonsmiljø som det nå arbeides for å få til i senterets utleiedel, er avtalen med NHO svært gledelig og viktig, sier Ueland.

INSPIRIA science center har visjonen: En aktiv pådriver i samfunnsutviklingen. Senteret er et Vitensenter for barn og unge, et Opplevelsessenter for familier og reiseliv, og en Møteplass for næringsliv og akademia. Senteret har valgt Energi, Miljø og Helse som sine formidlingsområder, og skal bruke Møteplassen til å forsterke dette fokus. Senteret vil årlig får over 100 000 besøkende.

Ønsker dere å laste ned vår logo vektorisert, gå til www.inspiria.no (menypunkt presse).
Kontaktpersoner:
NHO Østfold:
Regiondirektør Espen Nøklebye Evensen, 90 75 57 33

INSPIRIA science center:
Styreleder og ressursperson Osmund Ueland, 41 65 60 01
Adm. direktør Bjørn Winther Johansen, 97 98 14 39