Content1 | col2

Campen om kunnskap 2012

Publisert: 16.05.2012
Bli en av 20 ungdommer fra Østfold som får bli med på science camp over fire dager på INSPIRIA. Analyser DNA slik de gjør det på CSI, forsk deg frem til det optimale biodrivstoffet, delta på magisk matematikk, sett sammen ditt eget science show og tilbring natten fullt utstyrt for stjerneobservasjoner på INSPIRIAs tak.

Når?

Onsdag 15. - lørdag 18. august 2011

Hva?

Campen om kunnskap er en del av Borregaards økte satsing rettet mot ungdom for å vekke interesse og begeistring for realfag. Campen skal gi ungdom inspirasjon i forkant av siste år på ungdomsskolen og vise noen av de mange spennende mulighetene et videre valg av realfag gir. Borregaard og INSPIRIA håper at denne satsingen vil bidra til økt rekruttering til yrkesvalg innen naturvitenskap og teknologi. Se bildene fra fjorårets camp på bloggen vår.

For hvem?

Elever fra Østfold som skal opp i 10. klasse høsten 2012.

Pris?

490,- (dette inkluderer lunsj, materiell, 1 overnatting med middag og frokost).

Hvorfor delta?

Tema for campen er naturvitenskapelige fenomener og matematikk. Ungdommene får delta på flere spennende skoleprogrammer i de avanserte skolelaboratoriene på INSPIRIA og de får prøvd seg på mange heftige eksperimenter i kjemi.

De 20 heldige deltakerne får også et besøk på Borregaard, en spennende science camp på taket på INSPIRIA med stjerneobservasjoner og overnatting, og ikke minst bli kjent med senterets mange spennende arenaer og mennesker.

Søknadsfrist: 12. august

Har DU lyst å bli en av de utvalgte, kan du fylle ut vårt søknadsskjema. Og husk: det er kun 20 plasser!

Vil du vite siste nytt om INSPIRIA og Campen om kunnskap? "Like" oss på facebook.com/INSPIRIAsc