Content1 | col2

Grenseløs Brass

Publisert: 02.08.2012
Et brassband fra Ecuador spiller gratiskonsert på INSPIRIA science center 8. august. Visjonen til Brass Band of Ecuador er at tilgang til musikalsk utdanning minsker den sosiale diskrimineringen, hjelper elevene til å bryte den onde sirkelen av fattigdom og vold som deres oppvekstmiljø er preget av og gir dem og deres familier en bedre nåtid og fremtid.

Når?

Onsdag 8. august, kl. 12.30-13.30.

Hva?

Ikke gå glipp av denne fantastiske gratiskonserten av Brass Band of Ecuador - en gruppe barn og unge som kommer til Norge som del av et kulturelt og musikalt utvekslingsprosjekt.

Hvor?

På INSPIRIA science center.

For hvem?

Denne konserten er for alle som er interessert i musikk!

Hvem?

Brass Band of Ecuador ble stiftet i 2000 av privatpersoner og bedrifter i Quito, Ecuador. Stiftelsens mål er å gi gratis musikalsk opplæring av høy kvalitet til talentfulle barn og unge, og dermed gi dem muligheten til en musikalsk karriere og bedre levekår.

Hvorfor?

Målet er å få til en utveksling av ideer og tanker mellom unge musikanter fra Ecuador og Norge. Prosjektet vil også gi mulighet for å skape kontakt og samarbeid over landegrenser.

Hvordan?

Grenseløs Brass er et samarbeidsprosjekt mellom IOGT Region Vest, Norges Musikkorps Forbund og Åsane Folkehøgskole. IOGT ble stiftet i 1851, og har som mål å hjelpe mennesker over hel verden til et rikere, friere og mer meningsfylt liv.

Pris?

Konserten er gratis, etter du har betalt inngang til INSPIRIA science center.