Content1 | col2

Møt oss på Miniøya 2013!

Publisert: 27.05.2013
I år treffer du både INSPIRIA og Superland på Miniøya! Bli med på INSPIRIADEN og få ansiktsmaling etterpå.

Når?

Lørdag 8. og søndag 9. juni 2013.

Hva?

Miniøya er en årlig musikk- og kulturfestival i Tøyenparken for barn og unge. Miniøya er et kvalitetsarrangement, og holder like høy standard som lignende arrangementer for voksne. På Miniøya møtes ulike sjangre og kulturuttrykk, ikke bare innenfor det brede spekteret av musikk – dans, teater, billedkunst, film og andre visuelle uttrykksformer har også viktige plasser i programmet.

I tillegg til de store scenene Amfiet og Teltet, har vi mindre, interaktive scener som blant andre tegnetelt, teatertelt, musikkverksted og kunsttelt. Her kan barna komme og få teatersminke, tegne, delta på workshop, prøve seg som minijournalist og mange andre spennende aktiviteter.

Møt INSPIRIA og Superland

Bli med på INSPIRIADEN, en hinderløype som utfordrer både kropp og hode. Tar du utfordringen? Footballmaster er det siste innen teknisk trening i fotball. Hos oss kan du prøve den! Ansiktsmaling er alle barnas favoritt - hos oss maler vi hele dagen.

Ta et bilde av deg selv på vår stand, last det opp på Instagram og tag bildet med #INSPIRIA og #SUPERLAND, så mottar du en super premie!

Billetter

Kjøp billetter til Miniøya.