Content1 | col2

Realfagsdagen 2014

Publisert: 24.11.2014
Over 100 karriererådgivere, realfagslærere og elever fra videregående skoler setter hverandre i stevne når NHO Østfold, INSPIRIA, Norsk olje og gass og Nasjonalt senter for realfagsatsing inviterer til årets Realfagsdag. Der skal de lære mer om mangfoldet av realfagsyrker innen olje- og gassnæringen. Behovet vil fortsatt være stort.

Når?

Tirsdag 2. desember 2014, kl. 09.00-14.00.

Hvor?

På INSPIRIA science center.

Hva?

NHO Østfold, INSPIRIA, Norsk olje og gass og Nasjonalt senter for realfagsatsing inviterer til Realfagsdagen 2014. Hensikten med dagen er å informere og inspirere til mulighetene med realfagsutdannelsen, slik at deltakerne får et enda bedre grunnlag for elever å finne ut i jungelen av yrker og for lærere å veilede ungdom som skal velge utdannelse.

Det vil bli gitt mye god og nyttig informasjon både til karriereveiledere, lærere og elevene om hvor sentrale real- og teknologifagene er i arbeidslivet

Program?

09.00 | VELKOMMEN MED KICK OFF! ”MITT NORDNORSKE OLJEEVENTYR”
med Siri Arntzen, kompetanserådgiver i Norsk olje og gass. Hør om bransjen og karriereveier.

10.00 | TILBAKE TIL FREMTIDEN
Vær med på en spennende vandring og møt ulike representanter fra rolle­ modell.no. Få kunnskap om mange og varierte jobbmuligheter med realfag i olje og gassindustri.

12.00 | LUNSJ

13.00 | ”GRENSESPRENGERNE”

med Gro Brækken, administrerende direktør i Norsk olje og gass. Lær mer om spennende teknologioverføringer, og hvordan industrien gir muligheter for både klimaarbeid og karriere.

14.00 | VEL HJEM