Content1 | col2

Turist i egen by 27. april

Publisert: 16.04.2019
INSPIRIA er med på arrangementet Turist i egen by og lørdag den 27. april kan du låne sykkelutstyr gratis hele dagen (11-16), til bruk i vår flotte aktivitetspark med de mange sykkelbanene!
 
 Gratis utlån av sykkelutstyr til aktivitetsparken, hele dagen (11-16)!

Vi ønsker at du skal bli bedre kjent med byen din, eller nabobyen – besøk museer, attraksjoner og opplev Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler. Turist i egen by er et arrangement for Nedre Glomma sin befolkning, som arrangeres av iSarpsborg og Visit Fredrikstad og Hvaler og Østfold Fylkeskommune, i samarbeid med Østfoldmuseene, NSB, Fredrikstad kommune og Sarpsborg kommune.

Dette er en enestående anledning til å besøke attraksjoner du spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt deg tid til å stikke innom. Under Turist i egen by er det gratis inngang på museer og attraksjoner, gratis kollektivtransport i tillegg til gode rabatter og spesialtilbud en rekke steder. Tilbudene er mange både for barn og voksne.

- Østfold Kollektivtrafikk byr på gratis transport på de lokale bussene i Nedre Glomma og på Hvalerfergen
- Gratis buss for tog mellom Sarpsborg og Fredrikstad
- Gratis ferge mellom Fredrikstad og Sarpsborg – MS Skjærhalden kjører seks turer langs Glomma
- Fri entre på museer
- Gratis og rabatterte omvisninger i Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler
- Rabatterte inngangsbilletter
- Rabatter og spesialtilbud på serveringssteder
- Underholdning

Det eneste du trenger for å dra på tur er å skaffe deg programmet og finne en buss, tog, ta sykkel, ferge eller beina fatt. Du trenger ikke billett til buss, tog og museer, men noen aktiviteter krever at du registrerer deg på forhånd eller henter ut en billett slik at du sikrer deg en plass.

Det er mye spennende du kan gjøre som Turist i egen by - i Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler. Se hvor du kan være turist i egen by for en billig penge eller uten kostnad.