Content1 | col2

Bursdagstemaer

Publisert: 05.04.2011
Inngang og bursdagsmeny i INSPIRIA science cafe er inkludert i alle bursdagsprisene.
Se flere praktiske opplysninger.
Bestill barnebursdag

SQUISHYbursdag (NYHET)

Her får du lage din egen squishy som får bli med hjem. Squishyen lager vi ved å først lage klissete slim, akkurat som i SLIMbursdag, men dette slimet skal inn i en squishy! Bursdagen passer fint for både gutter og jenter.
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

ROBOTbursdag 

Liker du robot og programmering er dette den perfekte bursdagen for deg! Barna skal programmere roboten BlueBots til å løse spennende oppgaver på tre baner vårt nyåpnet programmeringsrom. Oppdragene passer til både jenter og gutter, og vi tilpasser oppdragene etter alderen på bursdagsgjengen. 
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

SLIMbursdag

Slim - ekkelt? Langt ifra! Ta med vennene dine på en klissete bursdagsfeiring og utfør noen riktig så slimete eksperimenter på INSPIRIA! Hvordan vil du at ditt perfekte slim skal være? Perfekt for gutter og jenter som liker klissete moro. Alle barna får ta slimet de har laget med seg hjem.
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

LIPGLOSSbursdag

Vil du ha en glossy bursdag der du og vennene dine lager hver deres egen lipgloss? INSPIRIA tilbyr en bursdagsfeiring der dere lærer hvilke ingredienser som brukes, og hvordan dere faktisk lager en lipgloss - som du kan ta med deg hjem! Hvordan er din drømmelipgloss?
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

NYTT TEMA - kommer i 2020

Vi slipper et helt nytt tema 1. januar 2020... Bare å glede seg!