Content1 | col2

Familie med store barn

Publisert: 09.03.2011
Vi har et formål at barn og ungdommer skal få være nysgjerrig, undre seg og føle at dette angår meg. Hos oss kan familier tilbringe verdifull kvalitetstid sammen.
En familiedag på INSPIRIA

12.00
Har du tenåringer som liker å sove lenge kan dere komme innom litt senere på dagen. Er dere tidlig oppe, åpner senteret dørene sine klokken 11.00 i helgene. Se prisoversikt. Billetter ordnes i resepsjonen. Velkommen inn til INSPIRIA!

13.00 Få med dere et av våre forrykende science show. Vi har regelmessige forestillinger.

14.00 Få med dere en unik fremvisning i planetariet hvor dere kan bli med på en fascinerende reise gjennom verdensrommet.

14.30 I vår helse-utstilling kan du prøve en utfordring for hjernen. Klarer du å slappe helt av, og tenke på "ingenting"? Mindball er et spill hvor du og din motstander måler hjerneaktivitet ved hjelp av et pannebånd med tre elektroder. På bordet foran dere er en ball som ruller bort FRA den av dere som måler lavest hjerneaktivitet. Her gjelder det å slappe av, og vinne spillet!

15.00 Sulten? Ta en pust i bakken på vårt spisested. Her serverer vi sunn og god mat laget av lokale råvarer. Hvis dere foretrekker å spise medbrakt mat har vi et eget matpakkerom.

15.30 Et besøk til INSPIRIA vil ikke være komplett uten en tur innom butikken vår som er fylt med uvanlige og vitenskapelige gaver. Her finnes det bøker, vitensett og leker som pirrer nysgjerrigheten.

16.00 Dørene lukkes klokken 16.00. Se full oversikt over våre åpningstider. Velkommen igjen!