Content1 | col2

Årskort

Publisert: 27.03.2011
Årskortet er gyldig ett år fram i tid, fra datoen du kjøper det.
 Dette stedet anbefales på det aller beste til alle som kan krype og gå. Min kone og jeg hadde en fantastisk dag sammen med våre to barnebarn, jente (10) og gutt (7,5). Begge barna syntes besøket var mer spennende og lærerikt enn tilsvarende besøk på Teknisk Museum i Oslo. Vi kommer snart igjen!
- Åge Støle

Priser

Barn  350,-
Voksen   350,-
Student 350,-
Honnør  350,- 

Som innehaver av et årskort på INSPIRIA science center får du ubegrenset adgang til senteret (unntatt ved fødselsdagsfeiring).

I tillegg får du følgende fordeler:

Billetter og årskort kjøper du i resepsjonen ved ankomst. Her vil du få et kort med bilde av deg selv, som kan benyttes fra år til år, forutsatt at du fornyer det hvert år. Skulle du være uheldig og miste årskortet, koster det kun 50 kroner for å få utstedt et nytt kort. Årskortene er personlige, og kan dermed ikke overdras til andre.

Vil du også motta nyhetsbrev fra oss? Meld deg på her.

Gavekort

Hvorfor ikke kjøpe en gave som varer et helt år fram i tid? Det blir langvarig kunnskap og moro i én pakke! Kom innom butikken Logia og kjøp gavekort når som helst - det er gratis å besøke butikken.

Hva er et Vi2-kort?

Vi2-kortet er et årskort for barn - og en valgfri voksen! Kortet har de samme gode fordelene som et vanlig årskort, men barna kan ta med forskjellige voksne når de besøker INSPIRIA. Les mer om Vi2-kortet vårt her.

Årskort for bedrifter

Vi tilbyr også årskort for bedrifter. Vil du kjøpe årskort til dine ansatte?