Content1 | col2

Barnehage 5-6 åringer

Publisert: 28.03.2011
De eldste barna i barnehagene er velkomne til å bestille et pedagogisk program på INSPIRIA.
 Dagen vil garantert gi noen varige inntrykk til små sjeler. Ikke umulig at det kommer noen spørsmål fra barnemunn i etterkant også!
På besøksdagen vil dere bli tatt godt hånd om av en av våre formidlere. Er dere tidlig ute, er det fint om en voksen henvender seg til resepsjonen slik at vi kan få beskjed om at dere er på plass.
 
Formidleren gir noen praktiske opplysninger om dagen, og viser dere hvor dere finner toaletter, garderobe, bur med lås til eventuelle sekker og vesker og matpakkerom. En av de voksne tar ansvar for nøkkel til vognen, og vil låse opp igjen når matpakkene skal hentes og før avreise.

Mat og drikke er ikke tillatt i formidlingsrommene eller i utstillingene.

Formidleren viser dere videre til det formidlingslaboratoriet hvor det pedagogiske programmet skal gjennomføres. Sammen vil barn og voksne få leke og lære på en ny arena. Her vil nysgjerrigheten råde!

Etter besøket i laboratoriet vil dere kunne utforske utstillingene på egenhånd. Her vil det nok være lurt å holde en god oversikt over barna, da det er store lokaler og det ofte vil være flere skoleklasser og barnehager der samtidig. Dere har tilgang til matpakkerommet i henhold til dagsprogrammet, men dere kan også bestille lunsj fra vår cafe og spise der. Da er det fint om dere bestiller dette samtidig med bestilling av skoleprogram.

Dagen vil garantert gi noen varige inntrykk til små sjeler. Ikke umulig at det kommer noen spørsmål fra barnemunn i etterkant også!