Content1 | col1

Våre møterom

Ønsker du å samle mange mennesker kan du faktisk leie hele vitensenteretsom tar opptil 1200 personer!
Publisert: 04.04.2011
Noen møter og ideer blir bedre hvis de gjennomføres utenfor det tradisjonelle møterommet. Vi skaper gode forutsetninger for din konferanse eller ditt møte. Vi kan love deg at når du kommer til oss, vet du at du er ventet og at vi er forberedt til å ta imot din gruppe. Du kan konsentrere deg om menneskene du har med deg, møteinnholdet og hva du ønsker å få ut av dagens møte eller konferanse.

Vår målsetning er å være en meget attraktiv arena, kjent for å gi hvert arrangement en individuell behandling, omtanke og engasjement. Dere kan starte eller slutte møtet med unike aktiviteter, planetariet eller i vårt utstillingsområde. Vi vil hjelpe deg med å finne en løsning som passer dere best.

På INSPIRIA science center har vi det siste av teknisk utstyr – teknologi som fungerer merker man nesten ikke. Alle våre møterom er utstyrt med trådløs internettilgang, uten ekstra kostnad. Vi har mange ulike møterom og lokaler i ulike størrelser, i tillegg til et profesjonelt vertskap.

Hvilket møterom skal du velge?

Ønsker du et mindre møterom med plass til 13 personer rundt et såkalt styrebord er møterom Sirius flott. Vi kaller dette vårt inspirasjonsrom da man kan se det pulserende livet med utforskende elever på vitensenteret. Møterom Stella er litt større (for 24 personer) der du kan velge enten et stort styrebord eller klasserom-løsning. Det mest fleksible møterommet vårt er Castor/Pollux som tar opptil 110 personer og kan tilpasses ulike oppsett; klasserom, kino, småbord eller rundebord, og det kan deles i to - alt etter hva dere måtte ønske. 

Når store visjoner og viktige budskap skal formidles, er det viktig at rammen rundt er perfekt. Vårt auditorium Da Vinci har 167 seter med full lyd og visuell støtte. Ønsker du en helt spesiell atmosfære for presentasjonen din så bør du velge vårt spektakulære Planetarium med 59 tilbakelente stoler og kuppeltak. Hva med å kombinere presentasjonen med en magisk reise i verdensrommet?

Ønsker du å samle mange mennesker til et event eller konferanse kan du faktisk leie hele vitensenteret som tar opptil 1200 personer!

I alle våre konferansepakker er følgende inkludert:

  • Kurslokale tilpasset deres gruppe
  • Moderne AV-utstyr
  • GRATIS parkering, lett adkomst
  • 8 semi-hurtigladere for el-bil
  • Betjent konferanseservice så lenge konferansen pågår
  • Kaffe og frukt i møterom
  • Entré til vårt utstillingsområde i ordinær åpningstid