Content1 | col2

Bursdagstemaer

Publisert: 05.04.2011
Inngang og bursdagsmeny i INSPIRIA science cafe er inkludert i alle bursdagsprisene.
Se flere praktiske opplysninger.

SQUISHYbursdag

Her får du lage din egen squishy som får bli med hjem. Squishyen lager vi ved å først lage klissete slim, akkurat som i SLIMbursdag, men dette slimet skal inn i en squishy! Bursdagen passer fint for både gutter og jenter.
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

ROBOTbursdag 

Liker du robot og programmering er dette den perfekte bursdagen for deg! Barna skal programmere roboten BlueBots til å løse spennende oppgaver på tre baner vårt nyåpnet programmeringsrom. Oppdragene passer til både jenter og gutter, og vi tilpasser oppdragene etter alderen på bursdagsgjengen. 
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

SLIMbursdag

Slim - ekkelt? Langt ifra! Ta med vennene dine på en klissete bursdagsfeiring og utfør noen riktig så slimete eksperimenter på INSPIRIA! Hvordan vil du at ditt perfekte slim skal være? Perfekt for gutter og jenter som liker klissete moro. Alle barna får ta slimet de har laget med seg hjem.
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

LIPGLOSSbursdag

Vil du ha en glossy bursdag der du og vennene dine lager hver deres egen lipgloss? INSPIRIA tilbyr en bursdagsfeiring der dere lærer hvilke ingredienser som brukes, og hvordan dere faktisk lager en lipgloss - som du kan ta med deg hjem! Hvordan er din drømmelipgloss?
Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

MESTERNES MESTER-bursdag (NYHET!)

Programmet "Mesternes Mester" er elsket av små og store, og nå tilbyr vi deg en bursdag i Mesternes Mester-stil! Velkommen til Hinderløype for hjernen, spinnville Crazy Cart, Sansebriller, Marshmallows-utfordring, SykkelSmoothie, EnerSki og Reaksjonstesten. Her er det aktivitetsglede og samarbeid som er i fokus! Skreddersy din bursdag ved å velge to av aktivitetene. Passer perfekt for små og store barn (opp til 16 år). Utendørs aktiviteter kommer etter påske. Maks 20 barn. Pris kr. 245,-

Hinderløype for hjernen
Her utfordres man til å samarbeide og finne løsninger i fellesskap på oppgavene Nærmest null, Kloss i boks, Bygg en pyramide og Hanois tårn. 

Crazy Cart
Disse bilene er ikke enkle å håndtere, de er rett og slett spinnville! Klarer du å kjøre innenfor merket løype?

Sansebriller
To grupper konkurrerer mot hverandre i en hinderløype der alt blir mye vanskeligere med svimmelbriller! Her er det viktig å heie og hjelpe den som skal løse oppgavene før stafettpinnen går til nestemann.  

Marshmallow-utfordring
Samarbeid i team og bygg det høyeste tårnet ved hjelp av spagetti, pinner og marshmallow!

Sykkelsmoothie
Sykle din egen smoothie ved hjelp av tråkraft! Vi kan love deg at den smaker ekstra godt siden den er egenprodusert:)

EnerSki
Lagarbeid er tingen her, for her skal hver gruppe på opptil syv barn forflytte seg fra start til mål på fire ski!

Reaksjonstesten
Her blir vi utfordret til å fange pinner som faller ned, ala "Nattesten" i programmet "Mesternes Mester". Hvor god reaksjonsevne har du?