Content2 | col2

Program lørdag 21. november

10:00 Lørdager og søndager

Dinosauria - Fakta og myter

DINOSAURIA - midlertidig stengt for publikum

Som en kunnskapsinstitusjon er det viktig for oss at alle som besøker vitensenteret har trygge og positive opplevelser samt at vi bidrar i smitteverndugnaden for å forhindre spredningen av Koronaviruset. Vi har derfor besluttet å stenge dørene for publikum til DINOSAURIA i helgene fra og med lørdag 21. november. Dette kan endre seg raskt om vi får smitteøkningen i retur, så følg med i våre kanaler og meld deg gjerne på nyhetsbrev så du får vite når vi åpner dørene igjen.

Vi er lei oss for å stenge dørene for publikum, men vi ønsker å ta et tydelig ansvar for fellesskapet i denne vanskelige situasjonen. Ta vare på deg selv og andre rundt deg. Vi gleder oss til å få besøk av dere igjen!

***

Høstens tøffeste familieopplevelse?

Reis millioner av år tilbake i tid og bli bedre kjent med noen de tøffeste dinosaurene som har satt sine spor på planeten vår. Hele førsteetasjen i vitensenteret er fylt opp med 15 dinosaurer i full størrelse – og som i tillegg beveger på hale og hode! I tillegg får du oppleve et tøft T-rex-show, en dinoforestilling om fakta og myter, årets kuleste selfie-studio, tegneutfordring med Øisteins blyant, skattejakt, og en oppslukende tidsreise i vårt spektakulære planetarium. Utendørs blir det også flere aktiviteter, deriblant «Løper du fortere enn en T-rex?», graving etter fossiler og «Dino-slim».

INSPIRIA science cafe kan du blant annet nyte herlige nachos, ciabattaer eller salater, eller kanskje bare en kaffe eller is, enten før eller etter besøket. I Logia-butikken finner du en rekke spennende leker og effekter med dinosaur-tema. Se spesielt etter det kule tegneheftet med dinosaurer fra Øisteins blyant.

VIKTIG:
For å være sikret inngang på en bestemt dato, eller til en bestemt pulje, er du nødt til å kjøpe eller registrere billett på forhånd. Dette gjelder også for årskort/Vi2-kort, barn under to år, ledsagere med gyldig bevis, gavekort, samt billetter som er utstedt gjennom bedriftsavtale.

Les også om smitteverntiltak på INSPIRIA slik at du kan foreberede deg til besøket

Vi tar forbehold om endringer i programmet.