Content1 | col2

Andre vitensentre i Norge

Publisert: 16.05.2018
Rundtom i Norges langstrakte land finner du flere vitensentre som INSPIRIA, som alle inspirerer barn og unge til interesse for naturfag, matematikk og teknologi. Gjennom interaktive utstillinger, skoleprogrammer, eksperimentverksteder, vitenshow og enda flere lærerike aktiviteter, engasjerer vitensentrene både barn og voksne.

Sommerrabatt på alle vitensentrene

Skal du feriere i Norge i sommer? Da har vi en fordel til deg som har årskort til ett av vitensentrene. Ta turen innom ett eller flere av de andre vitensentrene og finn mye nytt å utforske! Nedenfor ser du hvor du finner oss.

Du får 20 % rabatt på ordinær billettpris ut august 2018. (Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.)

Ta med årskortet ditt som identitetskort! God, vitenskapelig sommer!
Mer informasjon

VilVite, Bergen

16.05.2018
Her kan hele familien utforske over 100 installasjoner og eksperimenter. Vitenshow, 3D-filmer og andre aktiviteter i helger og ferier. Kafé og vitenbutikk. Lær mer om VilVite »
Mer informasjon

Nordnorsk vitensenter, Tromsø

16.05.2018
Store deler av utstillingen til verdens eneste vitensenter nord for polarsirkelen gjenspeiler nordområdenes natur, næringsliv og forskning. Lær mer om Nordnorsk vitensenter »
Mer informasjon

Vitensenteret i Trondheim

12.06.2018
Her kan hele familien løse problemer, forske på fenomener og lære om hvordan verden henger sammen. Planetarium. Vitensenteret er et regionalt vitensenter for Midt-Norge. Lær mer om Vitensenteret i Trondheim »
Mer informasjon

Jærmuseet

12.06.2018
Jærmuseet er vitensenteret i Sørvest med Vitenfabrikken i Sandnes og Vitengarden på Nærbø. Opplev, delta og utforsk historie og vitenskap på en engasjerende måte! Lær mer om Jærmuseet »
Mer informasjon

Vitensenteret Sørlandet

12.06.2018
Her kan du løpe i hamsterhjul, eksperimentere med turbiner, spille Algebrakappløpet og ta en reise ut i verdensrommet, for å nevne noe. Du finner senteret i Arendal og Kristiansand. Lær mer om Vitensenteret Sørlandet »
Mer informasjon

DuVerden, Porsgrunn

12.06.2018
DuVerden er et sjøfartsmuseum og vitensenter. I senterets astroamfi kan du bli med på reise i verdensrommet og besøke den internasjonale romstasjonen. Lær mer om DuVerden »
Mer informasjon

Oslo Vitensenter

12.06.2018
Oslo vitensenter er et unikt sted for å bygge helhetlig forståelse for naturvitenskap og teknologi, da det er en del av Norsk Teknisk Museum. Lær mer om Oslo Vitensenter »
Mer informasjon

Vitensenteret Innlandet

12.06.2018
Vitensenteret Innlandet byr på fantasifulle og flotte miljøer fylt med aktiviteter og eksperimenter innen naturvitenskap, teknologi og matematikk. Lær mer om Vitensenteret Innlandet »
Mer informasjon

Vitenparken, Campus Ås

12.06.2018
Vitenparken er et grønt opplevelses- og vitensenter for mat i hjertet av Campus Ås. Her kan du oppleve fremtidens løsninger gjennom utstillinger og arrangementer. Lær mer om Vitenparken på Ås »