Content1 | col2

INSPIRIA i samfunnet

Publisert: 16.03.2020
INSPIRIA har som mål å være en aktiv pådriver i samfunnsutviklingen. Vi utvikler konsept og gjennomfører prosjekter med god kvalitet og høy kompetanse innenfor INSPIRIAs fokusområder. For INSPIRIA er det viktig å fremstå som en non-profit organisasjon med overordnet målsetting om å tilføre samfunnet størst mulig verdier. Vår viktigste styrke i samfunnsoppdragene er kompetansebredden vi kan tilby. Dette gjør oss i stand til å diskutere og kvalitetssikre prosjektleveransene fra ulike perspektiver som teknologi, helse, pedagogikk og kommunikasjon. Organisasjonen består av i underkant av 50 serviceinnstilte ansatte som ønsker å møte eller overgå oppdragsgivernes forventninger.
bilde

Bli med på skjærgårdscruise – eller på unike ruter langs Glomma og til Singløya

05.07.2021

I august og september inviterer vi deg om bord på M/S Ny Vigra III, med flere spennende reisemål.

Les mer »
bilde

Ung Røst - frivillig i nyhetskanal

26.03.2020
Nyhetskanal for ungdom laget av ungdom i Østfold. Sender i sosiale media fra TV-studio på INSPIRIA science center. Redaksjonen har frivillige i alle roller. Kanalen er under oppbygging og startet høsten 2019. Les mer »
bilde

Super:bit - leveranse av lærerkurs og undervisningsopplegg

26.03.2020
INSPIRIA leverer lærerkurs og undervisningsopplegg til 6. trinn i region Østfold og Buskerud (Viken fylke). Les mer »
bilde

HjemJobbHjem

16.03.2020
INSPIRIA koordinerer og leverer prosjektet HjemJobbHjem som er et samarbeid mellom Bypakke Nedre Glomma og næringslivet der målet er å endre reisevanene i Sarpsborg og Fredrikstad. Les mer »
bilde

Få alle med (interreg-prosjekt)

16.03.2020
Altfor mange ungdommer velger å droppe ut av skolen. I løpet av en treårsperiode (frem til 2021) skal INSPIRIA og INNOVATUM science center i Trollhättan, sammen samarbeidspartnere i både regionen Østfold og Fyrbodal, undersøke hvorfor og utifra dette utvikle verktøy som kan forebygge drop out og fravær.
Les mer »