Content1 | col2

Kombinér ditt besøk med overnatting

Publisert: 06.04.2011
INSPIRIA science center samarbeider tett med vår kjære nabo Quality Hotel Sarpsborg. Vi har ikke bare samme innkjørsel til parkeringsplassen, men de som besøker hotellet kan legge inn et besøk på INSPIRIA - eller omvendt. Ønsker du overnatting i forbindelse med ditt besøk på INSPIRIA, send din forespørsel til Qr.sarpsborg@choice.no

Dagstur til INSPIRIA og badeland

Familietur til Superland og INSPIRIA er en dag fylt med aktiviteter for hode og kropp. Det beste er at hele familien kan gjøre det sammen. Følg barna igjennom INSPIRIA og lær bort eller lær litt selv. Dere skaper nye minner sammen.

Sarpsborg har masse å tilby barnefamilier. Denne pakken gir deg mulighet til å oppleve alt INSPIRIA kan gi deg og dine, i form av kunnskap igjennom lek. Du vil oppleve moro med mening. I tillegg har du muligheten til å gå over parkeringsplassen og boltre deg i et stort Badeland med tre sklier, strømkanal, boblebad og barnebasseng

Familieopplevelser

Mine, dine, våre eller naboens. Vi har fått nye måter å være ”familie” på. Det som derimot ikke har forandret seg er at det er stas å være på hotell sammen. På Quality Hotel & Resort Sarpsborg er det spesielt stas. Hotellet har mange ulike hotellrom - se de forskjellige familierommene dere kan velge mellom.

Barnas Hotell

Quality Hotel er Barnas Hotell. Med deres flotte badeland og Superland, kan de yngste boltre seg både i det våte element og gjennom flere andre typer aktviteter.

Barnas hotell er et konsept hotellet har hver helg, og i alle skoleferier. Her er det barna som står i fokus. De har egen barneinnsjekk med overraskelser. Om kvelden har de barnebuffet i restauranten og tre timer med gratis aktiviteter med en aktivitetsleder: ansiktsmaling, disko, lek og moro.