Content1 | col2

Bursdagstemaer

Publisert: 05.04.2011
Inngang og bursdagsmeny i INSPIRIA science cafe er inkludert i alle bursdagsprisene.
Se flere praktiske opplysninger.
Bestill barnebursdag

DINObursdag (NYHET!)

Tidenes kuleste bursdag! Vi starter med en spennende, guidet tur gjennom den nye utstillingen «Dinosauria – Fakta og myter». Etterpå skal alle lage sitt eget DINOslim som får bli med hjem. Morsom bursdag for gutter og jenter som synes dinosaurer er GØY.
Maks 20 barn. Pris kr. 265,-

SQUISHYbursdag

Her får du lage din egen squishy som får bli med hjem. Squishyen lager vi ved å først lage klissete slim, akkurat som i SLIMbursdag, men dette slimet skal inn i en squishy! Bursdagen passer fint for både gutter og jenter.
Maks 20 barn. Pris kr. 265,-

MESTERNES MESTER-bursdag

Programmet "Mesternes Mester" er elsket av små og store, og nå tilbyr vi deg en bursdag i Mesternes Mester-stil! Velkommen til Hinderløype for hjernen, Sansebriller, Marshmallows-utfordring, SykkelSmoothie, DINOquiz og DINOfart. Her er det aktivitetsglede og samarbeid som er i fokus! Skreddersy din bursdag ved å velge to av aktivitetene. Passer perfekt for små og store barn (opp til 16 år). Utendørs aktiviteter kommer etter påske. Maks 20 barn. Pris kr. 265,-

Hinderløype for hjernen
Her utfordres man til å samarbeide og finne løsninger i fellesskap på oppgavene Nærmest null, Kloss i boks, Bygg en pyramide og Hanois tårn. 

Sansebriller
To grupper konkurrerer mot hverandre i en hinderløype der alt blir mye vanskeligere med svimmelbriller! Her er det viktig å heie og hjelpe den som skal løse oppgavene før stafettpinnen går til nestemann.  

Marshmallow-utfordring
Samarbeid i team og bygg det høyeste tårnet ved hjelp av spagetti, pinner og marshmallow!

Sykkelsmoothie
Sykle din egen smoothie ved hjelp av tråkraft! Vi kan love deg at den smaker ekstra godt siden den er egenprodusert:)

DINOquiz
Vi deler inn i grupper, hva vet dere om de fascinerende og litt skumle forhistoriske skapningene som hersket på jorden lenge før oss mennesker? Finn svarene i dinosaur-utstillingen vår! 

DINOfart
Vi skal her utforske farten til oss i forhold til dinosaurene. Hvilken dinosaur løper du like fort som?