Content1 | col2

Tilbud våren 2020

Publisert: 28.04.2020
Ta med de eldste barna i barnehagen til en spennende og lærerik dag på INSPIRIA. Vi har tilpasset to av våre populære barnehageprogram slik at dere trygt kan besøke oss.

Tilbud til de eldste barna

Tilbudet gjelder for 5- og 6-åringene i barnehagen. Velg mellom to ulike barnehageprogram. Begge programmene er alderstilpasset, varierte og involverende - og har en varighet på 3 timer.

I tillegg til barnehageprogram får barna være aktive utendørs i vår flotte aktivitetspark med lekeapparater og sykler. Barna må ha med seg sykkelhjelm, regnklær og lunsj.

Smitteverntiltak på INSPIRIA

INSPIRIA følger FHIs smitteforebyggende tiltak for å begrense smittespredning av Covid 19-epidemien. De tre grunnpilarene for å bremse smittespredning er:
  • Syke personer skal ikke være på INSPIRIA
  • God hygiene
  • Redusert kontakthyppighet mellom personer
INSPIRIA tar imot barnehagens etablerte kohorter og følger FHIs veildning for kohorter. På INSPIRIA vil det ikke være kontakt med barn fra forskjellige barnehager under dagen.

Det er etablert gode smitteverntiltak knyttet til hygiene; herunder toalett- og håndvaskrutiner, desinfisering av utstyr, vask av overflater og berøringsflater og forsterket rengjøring på vitensenteret.

Barnehageprogram

Hit og dit
Med dette programmet får barna lære mer om koding og logisk tenking. Hva er egentlig koding? Hva er egentlig en robot? Hvordan kan vi styre en robot? Liker roboter å danse? Sammen med en robot som heter BlueBot utforsker barna tall og samtidig setter ord på det de oppdager. BlueBoten er lett å programmere og skaper stort engasjement blant barna. Øvelsene trener barna i å bruke symboler, følge og gi instruksjoner. I tillegg får de øvelse i å løse problemer og i å samarbeide. Dette blir en morsom opplevelse.

Solstrålen
Målet med programmet er å lære mer om sola og hvordan den påvirker oss. Hva er egentlig sola? Hvorfor blir vi varme av sola? Hvorfor kan vi bli solbrente? Hvordan beskytter vi oss i sola? Dette og mere til får barna svar på ved blant annet besøk i planetariet vårt og perle med UV-perler som skifter farge ved ultrafiolett stråling. Alle barna får med seg sitt eget UV-perlearmbånd hjem.

Pris

1-2 kohorter (1-12 barn + 1-3 voksen) 2500 kr
3-4 kohorter (13-24 barn + 3-4 voksen) 5000 kr

Hvordan vil dagen se ut

Tid: 
Gruppe 1: 
Tid: 
Gruppe 2: 
10 min - 
Mottak 10 min - 
Mottak
40 min -
Program inne
80 min -
Aktivitetspark 
20 min -
Aktivitet inne 
30 min -
Lunsj ute/amfiet 
30 min -
Lunsj ute/vinduspost     
40 min -
Program inne
80 min -
Aktivitetspark
20 min -
Aktivitet inne

Bestilling

Vi står klare til å ta imot barnehagebesøk allerede fra mandag 18. mai. For spørsmål og bestilling av besøk kan du kontakte booking@inspiria.no.