Content1 | col2

Gratis ladestasjoner for elbil

Publisert: 08.04.2011
INSPIRIA science center tar miljøet på alvor og vi ønsker derfor å tilrettelegge og motivere til bruk av miljøvennlig transportmiddel.
NB! Ladestasjonene til Recharge som står på INSPIRIAs parkeringsplass, er midlertidig stengt.

Den gode nyheten er at dette skyldes at det bygges en enda bedre og mer moderne lade-løsning der som vil stå klar senere på året. Finn alternative ladestasjoner via Google Maps.

–––––
Recharge
Vi samarbeider med Recharge for at de tilreisende med elbil skal få muligheten til å lade batteriene på bilen uten kostnad. Bilen står for en stor del av norske husholdningers klimautslipp. Ny batteriteknologi og investeringer i infrastruktur gir nye muligheter for elbilen.

Lad utenfor INSPIRIA
Recharge har satt opp ladestasjoner på vår parkeringsplass. Når du kommer til ladestasjonen finner du en ledig stolpe og sender en sms til nummeret som står på stolpen. En luke i ladestolpen vil da åpne seg, og du kan koble til bilen og lukke luken for å forhindre at uvedkommende kobler ut bilen. Når du skal reise igjen, sender du en ny SMS slik at luken åpner seg, og du kan kjøre videre. 

Kostnadsfritt for deg 
Det er gratis å bruke ladestasjonene for deg som besøker INSPIRIA. En ladebrikke kan hentes i resepsjonen innenfor hovedinngangen, slik at du slipper å betale for ladingen.