Content1 | col2

Fattigjenta og bingoprinsen

Publisert: 21.06.2012
Dette blir en morsom forestilling med sang, musikk og dans. Passer for voksne og familier med barn over 12 år.

Hva?

Fattigjenta og bingoprinsen er en ellevill farse som spilles i kulturhusene i fylket. Forestillingen er en satirisk komedie, en rufsete Askepotthistorie som gir saftige spark til velferdssamfunnet og vår streben etter vellykkethet.

Når?

På INSPIRIA holdes forestillingene 4. og 5. oktober. Se hele spilleplanen her.

Hvor?

I Da Vinci-salen på INSPIRIA science center i Sarpsborg.

For hvem?

Denne forestillingen passer for voksne og for familier med barn over 12 år.

Billetter?

Billetter kan kjøpes i billettluka.

Hvem?

Østfold Teater er fylkets eget teater! De produserer egne forestillinger, går inn i samarbeidsproduksjoner og er et ressurs og -kompetansesenter for hele fylket.

Menneskene:

Stykket er skrevet av Kari Fredrikke Brænne. Hun er utdannet ved Statens Kunstakademi og The New York Academy of Art, og er i dag en etablert forfatter. Brænne fikk Aschehougs debutantstipend i 2007 for sin romandebut Av en annen verden. For scenen har hun blant annet skrevet for Nationaltheateret.

Regien er ved Håkon Sæther, og koreografien ved Ellen Margrethe Røhr Staff. Øystein Hansen er forestillingens scenograf. Kostymedesign er ved Mona Irene Grimstad.

Medvirkende: Sofie Bjerketvedt og Ole Jacob Lindberg fra Moss, Monica Hjelle og det velkjente radarparet Atle Jensen og Pål Nielsen fra Fredrikstad. Atle og Pål får her roller som slemme siamesiske tvillingsøstre. I tillegg medvirker dansere fra lokale danseskoler/-studioer i hver by.