Content1 | col2

Mattilbudet på INSPIRIA videreutvikles

Publisert: 21.09.2012
Vi starter nå en prosess for å videreutvikle mattilbudet på INSPIRIA. En anbudsprosess vil bli startet i nær fremtid og samtidig avvikles samarbeidet med Østfold Mat. I en overgangsfase vil Quality Hotel & Resort Sarpsborg bistå INSPIRIA med mattilbudet.
«Etter å ha evaluert første års drift av mattilbudet på INSPIRIA, har både vi og Østfold Mat kommet til at det er naturlig å avslutte samarbeidet. Et samarbeid som har vært veldig godt og viktig i en oppstartsfase» sier administrerende direktør Geir Endregard på INSPIRIA.

Samarbeidet med Østfold Mat, som har foregått siden åpningen i august i 2011, har vært en spennende reise både for Østfold Mat og INSPIRIA. INSPIRIA har hatt betydelig publikumsstilstrømming første året, men matønskene fra brorparten av publikummet er noen annerledes enn det Østfold Mat ønsket å satse på.

«Det har vært utrolig spennende å etablere mattilbudet på INSPIRIA,» sier daglig leder i Østfold Mat, Kurt Sverre Øraas. «Nå som INSPIRIA har andre behov enn vi først planla, er det naturlig for meg å overlate mattilbudet til andre» avslutter Øraas.

«INSPIRIA vil takke Øraas for et flott samarbeid dette drøye året. Et samarbeid som sikret den samlede sterke kvalitetsprofilen som INSPIRIA har fått,» sier Endregard. «Nå tar vi med oss erfaringene fra både Østfold Mat sin drift og hotellets solide kompetanse videre for å bygge et fleksibelt og spennende mattilbud ved INSPIRIA til glede for alle typer av besøk.»

Østfold Mat vil drive mattilbudet til og med 16. oktober 2012. Deretter til ny fast drifter er på plass, vil Quality Hotel & Resort Sarpsborg bistå senteret med mattilbudet. I og med at hotellet er nærmeste nabo til INSPIRIA er mulighetene gode for kostnadseffektiv drift, til glede for begge parter.

«For oss er det spennende å kunne samarbeide enda tettere med INSPIRIA,» sier Marit Bjørnland, direktør på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. «Vi skal bistå INSPIRIA nå og kommer nok også til å melde oss på i anbudskonkurransen.»

Kontaktpersoner

Geir Endregard, administrerende direktør INSPIRIA: Mobil 958 46 220
Kurt Sverre Øraas, daglig leder Østfold Mat: Mobil: 995 63 117
Marit Bjørnland, direktør Quality Hotel & Resort Sarpsborg: Mobil: 975 22 311